Avantajul cazarii in regim hotelier

Cazarea in regim hotelier reprezinta cazarea turistilor intr-un imobil pentru diferite perioade de timp. In mod normal imobilul oferit spre inchiriere in regim hotelier trebuie sa puna la dispozitie facilitatile necesare vietii cotidiene, cum ar fi: mobilier, bucatarie si baie utilata, TV, internet, etc.

De obicei turistii prefera ca locatia de cazare sa fie cat mai centrala, pentru a putea ajunge usor in obiectivele turistice pe care si-au propus sa le viziteze sau cat mai aproape de zonele de interes cum ar fi aeroport, gara sau diverse institutii.

In general cazarea la hotel, in astfel de zone, mai ales daca timpul de sedere este unul mai indelungat, poate ajunge la niste costuri destul de ridicate. Asadar cazarea intr-un apartament in regim hotelier este mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar.

Inca un avantaj pe care il prezinta cazarea intr-un apartament este faptul ca poate fi mult mai prietenoasa. Va ofera mult mai multa libertate, in cazul in care doriti sa va bucurati pana tarziu de obiectivele orasului, sau intalnirea de afaceri s-a prelungit, puteti sa va intoarceti linistiti la ce ora doriti.

Spre deosebire de cazarea la hotel, cand sunteti cazati intr-un apartament in regim hotelier nu sunteti conditionati de nici o ora pentru servirea mesei. Deoarece in general bucataria este complet mobilata si utilata, puteti sa pregatiti ceva rapid de mancare, sau chiar mancarea preferata, la orice ora din zi sau din noapte.

Apartamentele in regim hotelier ofera mai mult confort fata de o camera inchiriata la hotel si datorita faptului ca va ofera mai mult spatiu. In functie de buget si necesitati puteti alege un aparatament cu o camera sau cu 4, ceea ce este mult mai comod decat o camera de hotel unde spatiul este destul de mic.

Sistemul de inchiriere in regim hotelier este mai flexibil decat cel hotelier si se adapteaza mult mai bine nevoilor fiecarui client, iar chiar daca nu detine o receptie, numarul de contact va sta la dispozitie permanent.

Cand optati pentru inchirierea in regim hotelier faptul ca aveti parte de toate conditiile si facilitatile de care aveti nevoie, va da confort si bunastare pentru a va simti ca acasa.

Mellis va pune la dispozitie cazare regim hotelier Cluj-Napoca. In functie de necesitatile dumneavoastra puteti alege unul din apartamentele oferite, situate in zona centrala a orasului, complet utilate si mobilate, dotate cu tot ce aveti nevoie.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.