Avantajele tamplariei din lemn stratificat

In sfarsit incepi sa iti decorezi locuinta sau pur si simplu vrei sa renovezi cu tamplarie si mobilier mai nou! E momentul sa acordam o atentie sporita detaliilor si sa nu omitem niciun coltisor al casei noastre. Bugetul este deja setat tot ce trebuie sa faci este sa faci un plan de renovare care sa dea o forma finala casei tale de vis.

Un element important din procesul de renovare este tamplaria din lemn stratificat de la Unilux Construct – opteaza pentru acest tip de tamplarie si vei vedea rezultate deosebite si durabile in timp. De ce primeaza tamplaria din lemn stratificat asupra celei in PVC de exemplu? Iata cateva beneficii vizibile pe care tamplaria din lemn stratificat ti le aduce:

  • Tamplaria din lemn stratificat este realizata printr-un process complex

Lemnul stratificat este realizat de fapt prin suprapunerea si lipirea printr-un proces complex de presare a mai multor bucati din lemn natural.  Solutia care favorizeaza lipirea straturilor de lemn este una speciala, de calitate net superioara si care rezista in medii umede. Rezultatul acestui proces este o placa groasa si stabila, care este folosita pentru realizarea unor obiecte de mobilier sau tamplarie din lemn stratificat. 

  • Tamplaria din lemn stratificat rezista foarte multi ani

Tamplarie lemn stratificat

Iti renovezi propria locuinta, asa ca asigura-te ca alegi materiale durabile in timp ca sa eviti aparitia unor neplaceri in urmatorii ani. In acest sens, tamplaria din lemn stratificat este optiunea perfecta pentru ca s-a dovedit a fi foarte rezistenta si durabila in timp. 

  • Tamplaria din lemn stratificat rezista la actiuni mecanice

In functie de ce materiale alegi pentru locuinta ta, acestea pot sa reziste cu usurinta sau nu la unele actiuni mecanice. Tamplaria din lemn stratificat este rezistena la apa si la alti facturi externi, naturali sau nu. Aceasta nu se umfla in prezenta apei sau a umezelii si nici nu isi modifica forma si consistenta la actiunea vantului sau a razelor de soare.

  • Tamplaria din lemn stratificat ofera protectie termica si sonora

Cu siguranta iti doresti ca iarna caldura sa se pastreze foarte bine caldura in casa si vara aerul racoros. Iar muzica vrei sa asculti doar tu, nu si vecinii, nu-i asa? Tamplaria din lemn stratificat asigura protectie sonora si terminca fiind realizata din materiale de inalta calitate. Tamplaria din lemn stratificat are o capacitate izolatoare foarte mare, net superioara cu cea a aluminiului si asemantoare cu cea realizata din PVC. 

  • Tamplaria din lemn stratificat este un material ecologic

Domeniul constructiilor si nu numai a aratat in ultima perioada o atentie sporita indreptata spre utilizarea unor materiale ecologice, care nu afecteaza foarte mult sanatatea mediului inconjurator. Tamplaria din lemn stratificat este realizata din materiale 100% ecologice.

  • Tamplaria din lemn stratificat poate sustine estetic designul casei tale

Vrei ca mult visata locuinta de vis sa devina realitate si aceasta implica adoptarea unui anumit tip de design? Obiectele de mobilier, accesoriile, obiectele decorative au un rol important in decorarea casei, insa si tamplaria poate avea un impact estetic prin aspectul sau. 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.