Avantajele pistoalelor de insurubat cu impact – Eximod Pneumatic Expert

Datorita mecanismului de impact puternic si fiabil, a unui  pistol de insurubat pneumatic acesta este preferat de profesionisti, comparativ cu cele electrice. Eximod Pneumatic Expert este o companie specializata in domeniul importului si al distributiei la nivel national de scule pneumatice profesionale si industriale. Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata autohtona. Compania isi croieste activitatea in jurul produselor de calitate superioara. Astfel incat echipamentele si sculele trebuie sa indeplineasca o serie riguroasa de conditii care sa asigure calitatea urmarita.

pistol insurubat

Eficienta unui pistol de insurubat

Cu ajutorul unui pistol de insurubat cu impact, operatiile de insurubare si desurubare se pot face mai rapid si mai eficient datorita nivelului maxim al cuplului, care este mai mare decat la o masina electrica.

Versatilitate

Utilizand un pistol de insurubat, veti putea intreprinde o varietate de activitati ce presupun insurubari si desurubari de suruburi de diferite dimensiuni. Cele mai multe dintre modele au un buton de reglare a cuplului la strangere, dar si la desfacere.

Usurinta in folosire a unui pistol de insurubat

Nivelul de ergonomicitate al unui pistol insurubat cu impact este unul ridicat datorita dimensiunilor reduse si greutatii mici, ceea ce il face foarte usor de folosit.

Durabilitate unui pistol de insurubat

Sculele pneumatice sunt printre cele mai durabile unelte, cu conditia realizarii unei mentenante minime. Acest lucru se datoreaza componentelor mai putine si lipsei motorului electric.

Costuri mai mici cu energia electrica

Din moment ce sculele pneumatice functioneaza cu aer comprimat. Consumul de energie electrica se reduce considerabil si nu mai trebuie sa va faceti griji pentru sursa de alimentare. Singurul consumator de energie electrica va fi compresorul, care, in functie de capacitate, va putea deservi mai multe scule pneumatice.

Eximod Pneumatic Expert va pune la dispozitie o multitudine de modele de pistoale de insurubat cu impact de la producatori de renume la nivel mondial precum Rodcraft, Yokota, Toku, Red Rooster sau Dino Paoli. Vizitati www.sculepneumatice.ro si alegeti pistolul pneumatic de insurubat cu impact de calitate premium potrivit pentru aplicatia dumneavoastra.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.