Avantajele ferestrelor si sistemelor din aluminiu – Ayanter Windows & Doors

Tamplaria de aluminiu reprezinta cea mai buna solutie pentru constructiile moderne si atipice si pentru constructiile care au in componenta doar otel, beton sau sticla. In timp ce pentru o casa de locuit se opteaza mai mult pentru tamplarie PVC sau lemn, in cazul sistemelor arhitecturale complexe, a cladirilor sau birouri sau a celor care au zone mari de geam se recomanda profilele de aluminiu.

tamplarie aluminiu

In cazul in care aveti nevoie de ferestre aluminiu Cluj de calitate superioara, puteti opta pentru acestea de la compania  Ayanter Windows & Doors, companie care ofera solutii de calitate raportate nevoile clientilor. Ayanter prezinta un portofoliu generos care cuprinde o gama variata de sisteme de ferestre din PVC, aluminiu sau lemn stratificat, usi de interior, usi si sisteme din sticla securizata, precum si numeroase modele de usi de exterior.

Care sunt avantajele ferestrelor si sistemelor din aluminiu?

  • Aluminiul reprezinta o solutie premium, oferind o rezistenta ridicata, motiv pentru care acest material rezista foarte bine la lovituri si factori mediu (nu produce scantei sau gaxe toxice in caz de incendiu), lucru care il face sa fie extrem de durabil in timp.
  • Ferestrele si sistemele din aluminiu asigura o protectie fonica de invidiat, nivelul de zgomot putand fi redus cu pana la 48% fata de geamurile normale.
  • Aluminiul este un material usor de intretinut, care nu ne necesita ingrijire speciala precum in cazul ferestrelor din lemn sau PVC, iar acest lucru se observa odata cu trecerea timpului deoarece nu isi modifica culoarea si nu rugineste in timp.
  • Sistemele din aluminiu ofera protectie ridicata impotriva tentativelor de efractie, lucru extrem de important pentru cladirile in incinta carora sunt instalate deoarece ofera siguranta sporita.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.