Austria Incoming deschide sezonul de iarnă 2012/2013

Printr-un road show în oraşele Iaşi, Constanţa, Timişoara, Bucureşti şi Cluj, Austria Incoming lansează sezonul de iarnă în România. Sub umbrela Austria Incoming, 12 dintre cele mai atractive regiuni turistice şi resorturi spa au realizat un parteneriat de lucru pe piaţa din România.

„Datorită numărului mare de solicitări ÅŸi a produselor special concepute pentru piaÅ£a din România, ne aÅŸteptăm ÅŸi pentru iarna care urmează la o creÅŸtere de 10% a oaspeÅ£ilor din România” a spus Hans Wallner, proprietar al Austria Incoming, în cadrul conferinÅ£ei de presă care a avut loc pe 13 septembrie  la BucureÅŸti.

„Oaspeţii din România pun mare accent pe garanţia zăpezii şi ştiu să aprecieze zonele de schi care oferă şi gheţar“, consideră Carmen Fender, directoarea de marketing a Oficiului de Turism al regiunii Ötztal, unde în doar câteva săptămâni, la sfârşitul lunii octombrie, se va sărbători deschiderea sezonului prin cupa mondială de schi pe gheţarul Rettenbach din Sölden.

O observaţie asemănătoare aduce şi Christian Pfeffer, director de vânzări din Zell am See Kaprun. Cea mai cunoscută regiune turistică austriacă pe piaţa din România punctează de ani de zile garanţia zăpezii la 3.209 m altitudine pe gheţarul Kitzsteinhorn şi faptul că toate celelalte pârtii din regiune pot fi acoperite de zăpadă artificială.

Nou în portofoliul Austria Incoming este partenerul Ski Amade, cu cea mai amplă ofertă de schi din Austria. Directorul Ski Amade, Dr. Christoph Eisinger, se bucură să găzduiască Campionatul Mondial de Schi Alpin în februarie 2013, atunci când întreaga lume are privirile aţintite asupra Schladmingului şi propune cu încredere ofertele atractive de schi şi băi termale din valea Gastein.

Faptul că o regiune de schi poate fi atractivă nu doar prin numărul de instalaţii de cablu o demonstrează regiunile Alpii Vienezi şi Mostviertel. Foarte aproape de Viena şi accesibile în doar câteva ore din România, aceste destinaţii oferă pachete foarte atractive pentru familii şi copii. Hotelul Blümchen *** din Lackenhof am Ötscher oferă la un preţ de 509 € / adult, 7 nopţi de cazare cu demipensiune, skipass valabil 5 zile, acces la complexul salin Ybbstaler Solebad, distracie pentru copii la clubul activ Blümchen şi cardul Ötscher Card cu numeroase facilităţi incluse. Copiii până la 10 ani alături de un adult beneficiază de numeroase facilităţi gratuite, spune Clarissa Schmitz, directoare de vânzări la Oficiul de Turism al regiunii.

Cei care sunt în căutarea unui loc perfect, la Abtenau au ajuns unde trebuie. La doar 50 de km în sud faţă de oraşul lui Mozart, Salzburg, amplasat pe un platou alpin, Abtenau oferă câte ceva pentru fiecare. Fie că este vorba de cazare într-un hotel confort de 4*sau într-o pensiune prietenoasă, la Abtenau îşi găseşte fiecare vacanţa ideală. Oferta este completată în mod ideal de regiunea de schi Dachstein West, cu 140 de km de pârtii şi 70 de instalaţii moderne de cablu -  adaugă Christel Putz, directoare Oficiului de Turism al regiunii Abtenau .

O altfel de Austrie puteţi experimenta în Bregenzerwald. Amplasată chiar în partea de vest a ţării, în landul Vorarlberg, regiunea Bregenzerwald atrage prin peisaje incredibile, tradiţia vie şi o arhitectură modernă. Cornelia Kriegner, directoare de marketing a Oficiului de Turism din  Bregenzerwald, are o deosebită plăcere să prezinte noul zbor low-cost dintre Bucureşti şi Memmingen (München West) care va opera din octombrie anul acesta. Astfel că românii vor fi mai aproape ca niciodată de regiunea Bregenzerwald.

Regiunea Millstätter See îşi aşteaptă oaspeţii cu 31 de zone de schi, 283 de instalaţii de cablu, 1000 de km de pârtii, şi totul cu un singur skipass. „Maximum 30 de minute durează călătoria din Millstätter See către zonele de schi”, menţionează Oliver Kremmer, director de marketing al Oficiului de Turism al Regiunii Millstätter See, care pe lângă toate acestea oferă încă un mic pont: cursul „Learn to Ski & Snowboard” garantat în 3 zile.

Nouă pe piaţa din România este regiunea Arlberg. Adesea denumită leagănul schiului alpin, amplasată între landurile Tirol şi Vorarlberg, aceasta este regiunea de schi a superlativelor. 280 km de pârtii dintre cele mai bine pregătite, 180 de km de zone free-ride, hotelurile exclusiviste din Lech Zürs, flairul internaţional din St. Anton şi fascinaţia peisajului alpin din St. Christoph garantează cea mai inedită şi exclusivistă experienţă la schi din întregul spaţiu al Alpilor.

Vacanţă în Austria şi în afară de pârtii? Regiunea Burgenland, cel mai estic land al Austriei, atrage în sezonul rece cu oferte fierbinţi. Numeroase centre termale de cea mai bună calitate invită la răsfăţ, hotelurile wellness îmbie la relaxare, iar bucătăria locală şi internaţională este completată de oferta de vinuri deosebite.

Angelika Hofherr  Sales & Marketing reprezinta trei resorturi din lanţul Vamed: Aqua Dome din  Längenfeld Ötztal, Tauern Spa din Zell am See Kaprun şi  St. Martins Thermen&Lodge din  Burgenland, care au investit enorm în ultimii ani pentru a oferi turiştilor români o combinaţie perfectă între sport, wellness şi gastronomie. Fiecare resort are şarmul propriu, nota caracteristică, spune Angelika Hofherr, care se bucură de o cerere mare din partea românilor.

“Redescoperă Austria” este pentru Hans Wallner mai mult decât un slogan. Iubim ospitalitatea, iar echipa noastră din Cluj Napoca cunoaşte oferta partenerilor noştri în cel mai mic detaliu. Convingeţi-vă singuri!

 

Echipa Austria Incoming vă stă la dispoziţie pentru informaţii şi consultanţă

AUSTRIA INCOMING

Str. Nicolae Titulescu, Nr.12, Bl P5, Ap. 41

400420 Cluj Napoca, România
Tel/Fax: +40 (0)264455866 , +40 (0)264455877

office@austria-incoming.ro, reservation@austria-incoming.ro
www.austria-incoming.ro, b2b.austria-incoming.ro

Comentarile sunt inchise