Atomic Blonde (Agenta sub acoperire) la Hollywood Multiplex

Afis Atomic Blonde - Agenta sub acoperireBazat pe romanul grafic “The coldest city”, filmul Atomic Blonde, tradus la noi “Agenta sub acoperire”, ne transporta in Berlinul anului 1989, putin inainte de caderea zidului pentru a o urmari pe misterioasa si carismatica spioana Lorraine Broughton, incarnata de Charlize Theron, in incercarea ei de a da de urma unei liste cu toti spionii sovietici si de a asasina o “cârtiță” care vindea informatii catre Est de ani intregi.

Atomic BlondeAgenta sub acoperire – e un film despre puterea feminina, despre un James Bond feminin, dar nu mai putin dur, nu mai putin nemilos si nu mai putin eficient, un adevarat concurent pentru spionul britanic fictiv.

Un film de spionaj in Berlinul anului ’89, cu o coloana sonora de epoca: Father figure a lui George Michael, Cat People a lui David Bowie, London Calling a lui The Clash sau Killer Queen a lui Queen. Acestea sunt cateva din melodiile care ajuta la crearea unei ambiante speciale si te ancoreaza intr-un timp si spatiu bine definite. Filmul il puteti viziona la Hollywood Multiplex in Bucuresti Mall (Vitan), primul multiplex din România.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.