Atmosfera sarbatorilor vine in weekend la Ploiesti Shopping City: Targ de Cadouri, oferte de Black Friday, tombola cu premii, feerie pe patinoar si evenimente pentru copii

Ploiesti-Shopping-CityPloiesti Shopping City da startul cumparaturilor de sarbatori si anunta un weekend plin de evenimente. Cei ce trec pragul celui mai mare mall din Ploiesti pot vizita Targul de Cadouri, organizat de in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova si se vor putea bucura de promotiile speciale de Black Friday, de o tombola cu premii instant, dar si de momente speciale alaturi de prieteni si familie, pe pationarul de pe terasa mall-ului.

In plus, cei mici au parte de 2 evenimente dedicate acestora, Fastrackids – programul american complementar numarul 1 in lume in dezvoltarea personala a prescolarilor si campania de plantare “Teii cu nume”. Ambele evenimente vor avea loc sambata, 30 noiembrie.

Black Weekend (29.11.-1.12.2013) cu oferte prelungite de Black Friday

Ultimul weekend din luna noiembrie marcheaza cele mai importante zile de reduceri ale anului: Black FRIDAY plus inca 2 zile de reduceri pentru clientii Ploiesti Shopping City! Magazinele si restaurantele din Ploiesti Shopping City se alatura campaniei, oferind reduceri masive, care ajung  pana la 70%, dar si oferte promotionale.

Printre chiriasii participanti la Black Friday se numara Carrefour, New Yorker, Reserved, Douglas, B&B Collection, Splend’or, Be in Time, Kendra, Sephora, Benvenuti, Gatta, Marionnaud, Jolidon, KFC, Leonardo, All Shoes, Arsis, Max,  Meli Melo, Optica Express, Ray Sport, Secuiana, Coquette Boutique, Tutti Cafe, Gizell, Top Shop, Grillandia, Tuty Sport, Michael Steak’s, Vodafone, Yves Rocher, Zoomania, Mizar, Cufarul Verde, Coccodrillo si Mobile Trends, iar cea mai mare parte din acesti comercianti isi vor prelungi ofertele pe toata perioada weekend-ului.

Daruri pentru toate varstele la Targul de Cadouri

Incepand cu 29 noiembrie si pana pe 8 decembrie, Ploiesti Shopping City gazduieste Targul de Cadouri organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova, cu ocazia Sfantului Andrei si Mos Nicolae.  Vizitatorii Ploiesti Shopping City vor intra in atmosfera sarbatorilor si vor putea alege dintre sute de idei de cadouri pentru persoane de toate varstele, de la copii la bunici. Expozantii le propun vizitatorilor bijuterii si gablonturi, decoratiuni de sarbatori, produse hand-made, obiecte de decor din sticla si pietre semipretioase, antichitati, dulciuri, bunatati traditionale, dar si multe cadouri.

Totodata, cei ce aleg sa isi petreaca weekend-ul in mall-ul preferat al Ploiestiului se vor putea bucura de patinoarul recent deschis pe terasa din zona de food court a mall-ului.

Evenimente pentru cei mici: programul Fastrackids si campania de plantare “Teii cu nume”

Sambata, 30 noiembrie, cei mici sunt asteptati sa se bucure de doua evenimente dedicate lor. Fastrackids, programul educational american complementar numarul 1 in lume in dezvoltarea personala a prescolarilor, va avea loc intre orele 10:00 si 18:00.  Programul se adreseaza copiilor cu varste intre 2 si 8 ani si consta in experimente,  desene pentru dezvoltarea motricitatii, jocuri in echipa, relationare direct cu copilul. Scopul final al tuturor acestor actiuni este de a transforma dorinta de a descoperi, pe care toti cei mici o au innascuta, in pasiune pentru invatare.

Tot sambata va avea loc si campania de plantare “Teii cu nume” in zona din jurul mall-ului Ploiesti Shopping City, in cadrul proiectului “ Siati – Scoala de flori”.  Peste 300 de  elevi de la scoli din Ploiesti, dar si din alte localitati ale judetului Prahova sunt asteptati sa ia parte la aceasta actiune. Fiecare  tei  va  purta o eticheta cu numele copilului care l-a plantat, careia ulterior organizatorii campaniei de plantare  ii vor da o forma rezistenta in timp.

Sponsorii evenimentelor Fastrackids si „Teii cu nume” sunt Siati – Scoala de Flori, Restaurantele La Cuccina, La Nasu, Grillandia, precum si Plafarul Cufarul Verde.

Tombola cu premii instant continua

Tombola cu premii instant care a inceput in data de 15.11.2013 continua si in acest weekend. Cei ce fac cumparaturi de minim 200 lei in oricare din magazinele din Ploiesti Shopping City, participa pe loc la tombola organizata de centrul comercial si pot castiga unul din miile de premii instant puse in joc in baza cupoanelor razuibile pe care clientii le pot gasi la punctul de informare.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.