ASSA ABLOY Entrance Systems – cel mai prestigios furnizor de sisteme automate de intrare

Compania prezinta solutii specializate pentru proiecte industriale la RIFF – Expoconferinta de Arhitectura si CONTRACTOR – Expoconferinta Antreprenorilor in Constructii, in 11 si 12 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel 

Investitorii in industria prelucratoare pot obtine de acum solutiile complete de acces automatizat de la un singur furnizor. ASSA ABLOY Entrance Systems ofera solutii de acces pentru intrarea, zona logistica si interiorul oricarei cladiri, combinand know-how-ul si portofoliul comun de produse al brandurilor care detin statutul de leaderi de piata in domeniul lor – Besam, Crawford, Megadoor si Albany.

Intrarea, iesirea si pasajele de tranzit prin unitatile de productie trebuie sa indeplineasca standarde diferite si specifice, capabile sa asigure un mediu sigur pentru oameni, utilaje si bunuri.

ASSA ABLOY Entrance Systems ofera clientilor un portofoliu extins de produse si solutii de acces automatizat de la bine-cunoscutele branduri Besam, Crawford, Megadoor si Albany si permite producatorilor din industrie sa faca fata provocarilor prezente si viitoare.

Compania furnizeaza usi rapide de inalta performanta pentru zonele care necesita viteza, sterilitate sau protectie la liniile de prodctie, usi pietonale adecvate circulatiei prin cladire, precum si usi industriale si produse de andocare care deservesc intrarile de vehicule si zonele de incarcare. Mai mult decat atat, toate solutiile pot fi optimizate pentru o serie de cerinte, cum ar fi de automatizarea si monitorizarea accesului, precum si minimizarea pierderilor energetice si asigurarea stabilitatii climatului interior.

Pentru prima data, clientii pot gasi la un singur furnizor produse de top pentru a se potrivi nevoilor lor de acces si de mobilitate. ASSA ABLOY Entrance Systems este un partener cu experienta îndelungata în productie si poate ajuta la planificarea, coordonarea, gestionarea si intretinerea tuturor solutiilor de acces.

Indiferent daca proiectul vizeaza industria de automobile sau componente auto, prelucrarea produselor alimentare, procese automatizate de productie, spatii de depozitare normale sau climatizate, camere curate, solutiile de la ASSA ABLOY Entrance Systems ofera numeroase moduri de a economisi energie in mod eficient si de crestere a sigurantei si eficientei în toate domeniile de productie industriala. Clientilor li se ofera consultanta si asistenta de la echipa calificata si cu experienta a ASSA ABLOY Entrance Systems.

ASSA ABLOY Entrance Systems este furnizorul cel mai cuprinzator din lume pentru solutii automatizate de acces, zona logistica si caile interioare de circulatie prin cladiri. Cu produse recunoscute la nivel global, brandurile Besam, Crawford, Megadoor si Albany, ofera produse si servicii dedicate satisfacerii nevoilor utilizatorului final pentru operatiuni sigure, functionale, convenabile si durabile. Cu o abordare holistica a fluxului de marfuri si persoane, creaza solutii eficiente pentru fiecare activitate, cu cel mai bun echilibru posibil intre costuri, calitate, performanta si fiabilitate.

ASSA ABLOY Entrance Systems este o divizie a ASSA ABLOY.

Mai multe informatii va stau la dispozitie pe site-ul www.assaabloyentrance.com

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.