ASIGURAREA DE SÄ‚NÄ‚TATE, CUMPÄ‚RATÄ‚ CEL MAI DES DE FAMILIILE FERICITE

BUCUREȘTI, 21 DECEMBRIE 2016. Conform unui studiu realizat de SunLife, cunoscut furnizor de servicii financiare de tip „direct-to-consumer”, fericirea este unul dintre motivele pentru care oamenii aleg să investească într-un plan de asigurare medicală.

Mai exact, studiul Cash Happy arată că familiile care se consideră fericite investesc cu 20% mai mult din venituri într-o asigurare de sănătate pentru întreaga familie.

În același timp, familiile ce întâmpină provocări de ordin material sau emoțional acordă o mare parte din venituri pentru achiziționarea de tutun, în cazul fumătorilor, sau pentru îngrijirea copiilor, din punct de vedere al educației și al alimentației.

„Într-adevăr, atunci când lucrurile merg așa cum ne dorim, începem să acordăm o mai mare atenție prevenției medicale. Planurile create de MediHelp International

oferă acces la îngrijire medicală de calitate pentru tratament planificat, urgență, investigații speciale, prevenție sau tratament pentru boli deosebit de grave. Atunci când le oferim celor dragi posibilitatea de a fi în siguranță chiar și în fața neprevăzutului, ne simțim cu adevărat mai fericiți”, declară Zahal Levy, Președinte MediHelp International.

Conform datelor MediHelp International România, de la începutul anului 2016, peste 90% dintre solicitările primite de la persoanele fizice au fost pentru asigurări medicale de familie, ceea ce a  contribuit la  creșterea cu 34% a primelelor de asigurare intermediate.

###

MediHelp Internaţional este liderul pe piața asigurărilor internaționale de sănătate din Europa Centrală şi de Est, fiind prezent în România, Ungaria și Bulgaria de peste 15 ani și urmând să se extindă în alte state din regiune. Planurile de asigurare medicală internațională MediHelp oferă acces la o rețea de peste 425,000 de clinici medicale din lume, oferă servicii medicale (intervenții chirurgicale complexe, spitalizare, consultații multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistică avansată, tratament dentar, tratament pentru cancer, transplant de organe, transplant de măduvă osoasă) și include opțiuni de acoperire intenațională de până la 3.000.000 euro. Pentru mai multe informații accesați www.medihelp.ro

zahal_levy_president_medihelp

Comentarile sunt inchise