“Asigura-ti Viitorul”. Bursa Locurilor de Muncă a ajuns și în Focșani

O nouă activitate dedicată integrării românilor pe piața muncii din România a avut loc în dat de 29 noiembrie 2018în Focșani. Aceasta a fost parte din șirul de acivități organizate în cadrul proiectului “Asigura-ti Viitorul”, organizat de GE-COST 2001 srl.

Evenimentul organizat de GE-COST 2001 srl, parte a activitatilor prevazute în cadrul proiectului “Asigura-ti Viitorul” – ID POCU 120265, a fost un succes, reusind să atragă zeci de participanți interesați de noile posibilități de angajare (tineri NEETs cu nivelurile de ocupabilitate „mediu ocupabil”, „greu ocupabil” si „foarte greu ocupabil”, inregistrati in grupul tinta al proiectului la data orqanizarii evenimentului). Aceasta bursa s-a putut realiza datorită ajutorului si deschiderii doamnei Marina Dantis, director executiv la AJOFM Vrancea, si a angajatorilor din județul Vrancea.
Obiectivul general al proiectului il reprezinta integrarea românilor pe piaţa muncii, în special a celor care nu au un loc de muncă, educaţie sau formare, inclusiv a tinerilor cu risc de excluziune socială şi a tinerilor din comunităţile marginalizate (romi sau din mediul rural).
Pe termen lung, efectul pozitiv al proiectului este dat de dezvoltarea abilităților și a competențelor, prin creșterea încrederii în sine, prin certificarea competențelor non formal și informale ale tinerilor Neets sprijiniți în cadrul proiectului în cele 3 regiuni ale României (CENTRU, SUD-EST și SUD-MUNTENIA) unde somajul în rândul tinerilor Neets este mai ridicat.
29 noiembrie 2018

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.