Asemanari intre impachetari cu tunel infrarosu si tunel no cellulite

Aparatura necesara pentru impachetari cu tunel infrarosu produce caldura in infrarosu. Actiunea lor este invizibila si chiar usoara, am putea spune, pentru ca nu o putem vedea. Cu toate acestea, se poate simti asemeni caldurii.

Toate vietatile carora le circula prin corp sange cald, atat animalele, cat mai ales oamenii, genereaza acest tip de caldura despre care vorbeam in mod natural cu scopul de a se incalzi. Cu toate acestea, in mod paradoxal, daca nu stiati pana cum, mai mult de jumatate din caldura transmisa de la soare sunt raze cu infrarosu.

Acest lucru face ca organismul sa fie dependent de acest element. Dar, pe de alta parte, dupa cum stim, tot ce-i mult strica. Asa ca  nu abuzati de tratamentul pentru impachetari cu tunel infrarosu pentru a obtine rezultate mai rapide decat se poate.

Optati pentru un tunel no cellulite in cazul in care doriti sa scapati de celulita de pe corp.

Efectul de sauna la impachetari cu tunel infrarosu

Efectul asemenator sedintelor de sauna functioneaza cam asa: caldura generata de impachetari cu tunel infrarosu ne incalzeste corpul fara a incalzi si aerul din jurul nostru. Altfel spus, cu totii cunoastem senzatia aceea care se resimte cand iese soarele din nori. Ei bine, in momentele acelea, noi ne simtim mai bine, simtim ca este mai cald.

impachetari cu tunel infrarosu

La fel se intampla si in cazul tratamentului prin impachetari cu tunel infrarosu. Caldura patrunde in corpul nostru mai degraba, decat sa incalzeasca pielea. Echipamentul folosit atat pentru impachetari cu tunel infrarosu, cat si pentru un tunel no cellulite genereaza caldura in infrarosu pe o lungime de unda de aprozimativ 5 pana la 15 microni. Aceeasi lungime de unda ca si soarele pentru corpul nostru. Acest lucru face ca actiunea tratamentului sa fie sigura si naturala pentru organismul nostru.

Doare tratamentul prin impachetari cu tunel infrarosu? Dar cel cu tunel no cellulite?

In timpul sesiunii de impachetari cu tunel infrarosu, caldura cu infrarosu este generata foarte aproape de corp si poate penetra intre 1 si 2 cm. Zonele peste care se aplica tratamentul sunt cu precaderea acelea care au depozitat grasimile si toxinele cele mai multe. Iar efectele vin fara a genera caldura incomoda pe suprafata pielii.

O cantitate destul de insemnata de  grasimi si toxine sunt solubile la temperaturi de peste 100 de grade. Acest lucru face ca atat celulele grase, cat si toxinele, inclusiv colesterolul, metalele grele si acizii sa poata fi identificate, topite si eliminate prin motode cat mai naturale pentru a se mentine o prioada cat mai mare de timp rezultatele.

Puteti scapa de acestea fie prin transpiratie, fie prin rinichi. De aceea, este foarte indicat sa consumati cat mai multe lichide cand incepeti sa sedintele de impachetari cu tunel infrarosu ori pe cele cu tunel no cellulite.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.