Arta New Mar – Catering Cluj

Echipa New Mar priveste serviciul de catering ca un segment de activitate ce s-a dezvoltat semnificativ, in ultimii ani, devenind o arta. Daca in trecut acest tip de serviciu reprezenta doar livrarea mancarii, astazi se acorda o atentie deosebita modului in care mancarea este livrata si oferita clientilor lor.

Serviciile de catering New Mar sunt utilizate cu precadere pentru diferite tipuri de evenimente precum

  • petrecerile in natura,

  • lansari de produse,

  • simpozioane,

  • petreceri corporate,

  • nunti si botezuri,

  • mese festive

Pentru ca isi doresc sa satisfaca toate dorintele clientilor lor, an de an isi imbunatatesc tehnicile si aparatura pentru a oferi servicii de calitate. Isi manifesta respectul fata de clienti prin mancare proaspata, gatita cu produse de cea mai buna calitate. Dovada fiind gustul deosebit de bun al tuturor alimentelor gatite de ei. Bucatarii isi pun toata dragostea si priceperea in activitatea lor, iar rezultatul este unul calitativ.

New Mar Catering Cluj va rasfata papilele gustative cu arome si gusturi speciale, prezentate intr-un mod estetic si placut in farfurie. Asadar, Specialistii New Mar transforma bucataria intr-o arta, farfuriile lor devenind astfel o experienta unica. Decorarea farfuriei se face cu multa atentie, utilizand fructe si flori.

De peste 10 ani, New Mar Catering Cluj ofera clientilor mancare delicioasa sub forma de arta si sunt apreciati atat la nivel local, cat si la nivel national. Sunt caracterizati prin seriozitate si profesionalism, dar si prin talentul de a oferi cele mai bune gustari. Pentru rezultate exceptionale ale serviciilor de catering Cluj Napoca, alege cu incredere New Mar.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.