ARMEANU CREATIVE STUDIO

Ne bucurăm că te afli pe site-ul nostru, așadar considerăm că meriți să ne prezentăm. Cine suntem noi și ce facem? Ei bine, această întrebare este ridicată de oricine intră pe site-ul nostru și nu știe ce faem mai exact.  Suntem un studio de creație grafică focusat pe dezvoltarea de branduri, o echipă tânără, cu mult entuziasm.

Echipa noastră oferă soluții de design, cum ar fi: branding, rebranding, deisgn de ambalaj, web design și fotografie de produs. Echipa noastră este bazată pe comunicare constructiv, astfel de fiecare dată rezolvăm problemele cu toții, apelând la BRAINSTORMING, metoda mult prea bine cunoscută în zilele noastre.

Ce servicii îți putem oferi ție și de ce ai nevoie de noi? Probabil această întrebare tocmai ți-a încolțit în minte. În primul rând, oferim servicii de brand strategy ceea ce înseamnă că transpunem ideea ce stă la temelia business-ului tău într-un concept de brand viabil. Acest lucru îl realizăm prin cercetare, poziționare, arhitectura brandului și messaging. 

Servicii de branding

Un al doilea lucru cu care te putem ajuta este brand identity prin care definim valorile afacerii tale și le conturam ideal într-un brand remarcabil. Cum putem face asta? Simplu. Găsim un nume captivant afacerii tale, realizăm un logo potrivit. 

Creative work este ceea ce noi prin creație grafică facem ca brandurile să fie apreciate la adevăratul lor potențial.  Astfel, în funcție de afacerea ta, vom găsi produse de împachetat potrivite, vom realiza un design captivant pentru print, ne vom ocupa de marketingul firmei, precum și de rețelele de socializare. 

Unele dintre firmele cu care noi lucram sunt: RIALTO – restaurant german, APITERRA – cosmetice naturale, OMEGA HOUSE, ALBINA CARPATIN – produse din miere, iar lista poate continua. 

Dacă te-am convins, te așteptam la studioul nostru sau să ne contactezi cât mai repede. Îți garantăm servicii de calitate, dar și creșterea business-ului tău. Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem echipa potrivită! Te așteptam!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.