Arkuda – restaurantul grecesc unde mananci miel la protap

Situat pe strada Mihai Eminescu, la numarul 38, s-a lansat Arkuda, restaurantul grecesc unde puteti manca miel la protap gatit in mod traditional, singurul loc in Bucuresti cu acest specific.

 

Arkuda restaurant grecesc

Restaurantul grecesc este amenajat in specificul local al tavernelor mixte grecesti, in care se serveste mai ales carne pregatita pastrand reteta traditionala, salate si legume grecesti, dar si unele specialitati din peste.

 

 

Specialitatea casei la Arkuda Taverna este carnea, in mod deosebit carnea  rosie, de miel la protap, pregatit in fiecare weekend (sambata si duminica) cu  un echipament deosebit, unic in Bucuresti, care da preparatului gustul autentic traditional.  O larga varietate feluri de legume, salaRestaurant grecesc Arkudate si mancaruri grecesti specific satisface gustul publicului bucurestean pentru bucataria elena. Meniul este generos si ofera chiar si iubitorilor de peste sau familiilor care au copii optiuni pentru o masa imbelsugata.

 Preparate autentice precum  kleftiko, kokoretzi sau alte bunatati grecesti aduc savoarea greceasca in Bucuresti, dar cel mai cautat produs al bucatariei ramane mielul la protap, care este si un spectacol vizual pentru oaspetii care aleg Arkuda Taverna.

 

Restaurantul are o capacitate de 70 locuri, amplasate pe cele doua nivele,  permitand fiecaruia sa aleaga masa potrivit propriilor gusturi de a lua masa in oras. Cele 30 locuri amplasate la  parterul restaurantului Arkuda ii va bucura pe cei care vin la evenimente cu muzica si dans grecesc, 40 de locuri situate la etaj ofera oaspetilor liniste si discretie. Terasa amenajata recent, primeste alti 40 de oaspeti care se pot bucura de cina in serile placute de vara.

In cazul in care va este dor de Grecia, Arkuda, restaurantul grecesc de pe strada Mihai Eminescu nr. 38, va asteapta cu savoarea gustului autentic specific zonei Parga.

 

Rezervari la office@arkuda.ro

Telefon: 031 436 6700

Website : http://arkuda.ro

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.