Arian Glass Deco – aranjamente in vase din sticla joase sau inalte

Cu siguranta veti spune ca mai mare este mai bun atunci cand vine vorba de aranjamente florale pentru mesele festive. De cele mai multe ori aranjamentele inalte pe care le vedem pe mesele de nunta sunt gandite pentru a umple spatiul pe inaltime. Sunt insa si decoratori care prefera aranjamentele joase construite in asa fel incat sa ofere vizibilitate comesenilor dar si piesei florale centrale.

Aranjamentele inalte au un impact vizual mare atunci cand oaspetii intra in sala, dar s-ar putea ca acestia sa nu mai gaseasca nimic interesant dupa ce se aseaza la masa. Aranjamentele joase, pe de alta parte, creeaza un sentiment de intimitate pentru oaspeti. Mai multe variante de vaze inalte pentru aranjamente gasiti pe www.arianglas.ro.

 

 

Cand spunem aranjamente joase, ne referim la o inaltime maxima de 30 cm, care sa nu incomodeze discutiile intre persoanele care stau la mese. Aranjamentele inalte vor incepe de la o inaltime de 50 de cm, iar aranjamentul floral trebuie sa fie proportional cu vaza. Cu cat vaza e mai inalta,masiva cu atat aranjamentul floral trebuie sa fie mai voluminos. Va propunem bolul fructiera Natalia, diametru 20 cm, inaltime 17 cm.

 

Dilema este veche iar raspunsul nu este unul singur. Alternanta intre aranjamente joase si inalte in aceeasi sala poate crea cel mai bun efect vizual. Pentru a va oferi unul dintre raspunsuri am apelat la sfatul unui specialist.

Catalina Marin, artist floral si manager la LaVie En Rose ne spune ca aranjamentele pentru mesele invitatilor, indiferent ca este vorba de un eveniment corporate sau de o nunta, trebuie adaptate la capacitatea si dimensiunea salii in care are loc evenimentul. Astfel ca intr-un spatiu restrans sunt de preferat aranjamentele joase, iar incaperilor spatioase, grandioase vor aduce un plus aranjamentele inalte.

 Aranjamentele joase sunt pentru invitati, acestea creand intimitate si putand fi admirate. „Recomandam intotdeauna clientilor nostri care opteaza pentru aranjamentele inalte, pentru ca e un detaliu extrem de important, sa fie flori si la baza mesei”, ne spune Catalina. Ea a grupat in decorul de mai jos un sfesnic suport pentru aranjamente de 50 cm inaltime cu inca doua boluri din sticla de diferite dimensiuni in care se regasesc florile din aranjamentul inalt.

Cu siguranta pe www.arianglas.ro veti gasi suportul perfect din sticla pentru aranjamentul tau.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.