Aplicatia de mobil Eurocor Memo+! 54 de dictionare disponibile in Google Play!

 Era dictionarelor tiparite uriase, grele si structurate neadcevat a apus. A venit timpul erei digitale. Era la care aspira milioane de oameni din dorinta de a-si crea o viata mai usoara. Si pentru ca se gandeste la confortul vostru, Eurocor a realizat aplicatia Eurocor  Memo+.

Memo+ nu este o simpla aplicatie pentru mobil, ci un dictionar complet alcatuit din 54 de dictionare pentru cinci dintre cele mai vorbite limbi straine – engleza, franceza, germana, spaniola – si contine peste 1.000 de cuvinte.

Deoarece traim in era vitezei, aplicatia Memo+ a fost conceputa pentru a nu-ti fura din timpul tau pretios. Poti invata oricand ai cinci minute libere sau la orice ora iti doresti, aplicatia putand chiar sa iti aduca aminte cand ti-ai stabilit ora la care vrei sa incepi o lectie.

Mai mult decat atat, Memo+ este distractiva, asta deoarece nu ne-am dorit un simplu dictionar plictisitor, ci o aplicatie interactiva, relaxanta dar si educationala in acelasi timp. Pentru fiecare actiune realizata utilizatorul primeste puncte, medalii si trofee pe care le poate imparti cu prietenii. Interesant, nu-i asa?

Cu ajutorul Memo+ inveti cele mai uzuale cuvinte ce iti pot fi de folos in orice conversatie, te testezi cu ajutorul exercitiilor de memorare iar mai poi te autoevaluezi. Este pur si simplu cel mai bun vocabular pe care il ai intotdeauna la indemana pe telefonul tau mobil.

Aplicatia este disponibila pentru telefoanele si tabletele ce folosesc sistemul Android, putand fi descarcata din Google Play.

Iar pentru a afla mai multe detalii despre cursurile Eurocor si produsele demo disponibile GRATUIT, intra chiar acum pe www.eurocor.ro.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. In prezent, mai mult de 1.200.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara cu ajutorul specialistilor in domeniu. Si in Romania, peste 240.000 de persoane din toata tara au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina cu Eurocor.

 

EUROCOR – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta
Soseaua Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti
telefon: 021.33.225.33
fax: 021.33.225.30
e-mail: PR@eurocor.ro

web: www.eurocor.ro

Comentarile sunt inchise