Aplicaţia CAD de la Gstarsoft pe Android

GstarCAD, furnizor important de software CAD 2D/3D a anunţat că aplicaţia ce va rula pe Android este pe cale de a fi lansată, după o serie de lansări anul trecut ale GstarCAD MC (Mobile Clients) pentru dispozitive mobile iOS (ce rulează pe iPad, iPhone şi iTouch).

Nimeni nu poate ignora Android şi expansiunea acestuia, când e vorba de sisteme de operare pentru dispozitive mobile, datorită deschiderii sale. În comparaţie cu sistemele iOS de la Apple, Android evită limitarea la descărcarea şi instalarea aplicaţiilor. La ora actuală, Android deţine majoritatea pieţei de smartphone şi are o răspândire globală rapidă. Fără a face excepţie, GstarCAD va dezvolta un alt produs mobil pentru Android, pentru a răspunde cererilor în creştere rapidă.

GstarCAD MC pe Android este un instrument uşor de mânuit, adresându-se unui segment larg de utilizatori mobili cărora le permite să-şi ia proiectele oriunde. Pe un şantier, într-o sală de întâlniri sau pe drum unde calculatorul sau laptop-ul nu este accesibil, GstarCAD MC oferă utilizatorilor libertate şi flexibilitate pentru a-şi gestiona desenele pe telefoane mobile (de tip smartphone) cu funcţii de vizualizare, editare şi partajare a fişierelor CAD.

Lansarea în curând a GstarCAD MC pentru Android indică abilitatea şi determinarea GstarCAD în îndeplinirea angajamentului său de a optimiza continuu beneficiile pentru clienţi, îndeplinind sau chiar depăşind aşteptările utilizatorilor cu noi experienţe în proiectare.

Lansarea oficială a GstarCAD MC pentru Android este anticipată pentru sfârşitul lunii Februarie 2012.

Web: http://gstarcad.arbeit.ro

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.