Apelezi prima data la o parcare aeroport Otopeni? Iata ce trebuie sa stii!

Este prima data cand iei in considerare contractarea serviciilor unei parcari private de langa aeroportul Otopeni pentru ca pleci intr-o calatorie cu familia sau intr-o delegatie? Exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii:

1. Parcare privata la 2 minute de Aeroportul Otopeni.

Exista mai multe optiuni de parcare pe langa aeroportul Otopeni, dar iti recomandam sa iei in considerare distanta dintre aceasta si aeroport. O distanta mai mica inseamna ca nu pierzi timp, ca ajungi rapid in aeroport, ca nu pierzi avionul, ca iti poti transporta cu usurinta bagajele. La intoarcere, poti face transferul rapid avion – masina pentru a ajunge acasa. In timp ce unele parcari private pot fi amplasate la distanta de 10 -15 minute de aeroport, www.parkingotopeni.ro are avantajul celei mai bune proximitati. In doar doua minute poti ajunge din parcare la aeroport.

2. Parcare aeroport Otopeni este supravegheata non-stop.

Acest lucru inseamna ca masina ta va fi in siguranta pe toata perioada cat vei lipsi din tara sau din oras. Parking Otopeni a implementat un sistem modern de supraveghere pentru ca toti clientii sa aiba garantia celor mai bune servicii.

3. Parcare privata Otopeni are program non-stop.

Cu siguranta nu vrei ca la intoarcere sa astepti in aeroport cateva ore bune pana dimineata cand ar incepe programul parcarii. Nu! La Parking Otopeni programul este non-stop, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa-ti faci griji pentru sincronizarea orei de aterizare. Fie ca avionul ajunge noaptea tarziu sau dimineata inainte sa se lumineze, fie ca este in timpul saptamanii sau in weekend, poti veni oricand sa-ti ridici masina din parcare. In acest mod, ai un control mai mare asupra timpului, pe care ti-l planifici asa cum doresti.

4. Preturile parcarii masini tale in parcare aeroport Otopeni.

Trebuie sa stii ca preturile difera in functie de perioada de contractare. In general, cu cat perioada este mai lunga, cu atat pretul de inchiriere loc de parcare pe zi este mai mic. De exemplu, pentru o zi de parcare tariful aferent este de 40 de lei, iar pentru doua zile de parcare pretul este de 45.95 lei. Daca pleci in vacanta o saptamana pretul aferent inchirierii pe 7 zile este de 75.70 lei. Preturile practicate de Parking Otopeni sunt extrem de convenabile, mai ales in contextul obtinerii tuturor beneficiilor unei parcari private amplasata la doar doua minute de aeroport.

Daca este prima data cand luati in considerare utilizarea unei parcari private langa Aeroportul Otopeni va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0730 249 747 sau sa ne scrieti pe email la contact@parkingotopeni.ro si va vom ajuta cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.