Aparatura profesionala pentru saloane – un must have pentru a rezista pe piata

Saloanele de infrumusetare au devenit din ce in ce mai tehnologizate. Practic, pentru orice procedura exista un aparat profesional. Epilat, tratamente faciale, slabire, tratarea celulitei etc…toate sunt realizate cu aparate profesionale de la BeautyOneShop  care sa asigure efecte mai rapide si de mai lunga durata.

Astfel, concurenta intre saloanele de infrumusetare este tot mai acerba, iar ritmul alert al noilor descoperiri in materie de tehnologie de infrumusetare forteaza propritarii de saloane sa faca investitii constante in retehnologizare pentru a putea oferi o gama completa de servicii folosind tehnologia de ultima generatie si pentu a-si pastra clientii.

 

In saloanele de infrumusetare nu se mai poarta traditionalul

 

Metodele clasice de tratamente faciale, corporale, tratamente cosmetice, in general, nu mai sunt solicitate de clienti, piata inclinand spre noile tehnologii, spre serviciile ce pot fi oferite numai dupa achizitia aparaturii profesionale pentru saloane. Spre exemplu, traditionalul epilat cu ceara pierde tot mai mult teren in fata noii tehnologii cu lumina intens pulsata, iar remodelarea corporala nu se mai realizeaza exclusiv prin masaj si impachetari, ci cu vacuum, radiofrecventa, ultrasunete, laser etc. Astfel, angajatii din domeniul cosmeticii si patronii de saloane de infrumusetare sunt nevoiti sa se pun la punct cu noua tehnologie pentru a ramane in preferintele clientilor lor.

De unde se achizitioneaza echipamente profesionale pentru saloanele de infrumusetare?

Echipamentele profesionale pentru saloanele de infrumusetare sunt produse de companii specializate in studiul si dezvoltarea tehnologiei pentru cresterea eficientei tratamentelor si a serviciilor oferite de saloanele de infrumusetare si sunt oferite spre vanzare acestora fie prin agenti de vanzari specializati care oferteaza saloanelor aparatura profesionala pe care o comercializeaza, fie online, pe site-uri precum https://www.beautyoneshop.ro/aparatura-profesionala-corporala-60, care comercializeaza exclusiv produse si aparatura profesionala destinate saloanelor de infrumusetare. Este important ca furnizorul dvs sa comercializeze depotriva aparatura si produse, deoarece combinatia celor doua apartinand aceluiasi producator va furniza cele mai bune rezultate, ele fiind concepute a lucra impreuna.

 

Ce aparatura profesionala imi trebuie pentru un salon de infumusetare?

Atunci cand deschizi un salon de infrumusetare trebuie sa stii foarte bine, inca de la inceput, ce servicii iti doresti sa oferi clientilor tai si sa alegi aparatura care sa iti permita sa realizezi acele servicii la cele mai inalte standarde. In ceea ce priveste tratamentele faciale este indicat sa ai un aparat pentru microdermoabraziune, un aparat pentru rejuvenare, pentru lifting facial si un aparat cu radiofrecventa. Astfel, vei putea oferi clientilor o gama variata de tratamente faciale realizate cu tehnologie de ultima generatie. In materie de epilare, ai nevoie de aparatura pentru epilarea clasica cu ceara, dar si de aparatura pentru epilarea definitiva cu lumina intens pulsata. In ceea ce priveste remodelarea corporala, lucrurile sunt putin mai complicate deoarece in aceasta materie tehnologia este foarte avansata, iar variantele de tratamente pentru scaderea in greutate, tratarea celulitei si a vergeturilor sunt multiple. Cel mai indicat ar fi sa te consulti cu specialistul care va realiza serviciile respective si cu un reprezentant al unui producator de aparatura pentru a alege combinatia optima de aparatura. Cu siguranta vei avea nevoie de un aparat cu vacuum, o termocuverta sau un aparat pentru incalzirea tisulara, un aparat cu radiofrecventa si un aparat cu ultrasunete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.