Aparatura epilare definitiva

Astazi, piata cosmetologiei hardware in industria frumusetii se dezvolta rapid. Acest lucru este demonstrat de aparatura epilare definitiva, la cele mai accesibile  preturi.

Proprietarii saloanelor de infrumusetare pot sa faca o alegere profitabila, dupa criterii clare de evaluare a aparatului. Poti achizitiona  aparatura epilare definitiva  cu lasere cu diode pentru indepartarea parului, bazandu-te pe un sentimentul de frumusete, stil etc. si vizualizand parametrii tehnici ai dispozitivelor.

Daca profiti de oferta magazinului online, atunci poti fi sigur ca vei cumpara aparatura moderna de inalta calitate pentru salonul tau de infrumusetare. Epilatoarele laser prezentate, au fost dezvoltate, tinand cont de ultimele inovatii in domeniul cosmetologiei si demonstreaza rezultate pozitive.  

Epilatorul cu diode, un aparat modern pentru epilare definitiva

Laserele cu diode proiectate pentru indepartarea parului functioneaza la o lungime de unda de 808 nm. Influenta unei unde de lumina generate de diodele laser, se datoreaza adancimii foliculului pilos. Metoda de epilare foto-laser foloseste melanina pigmentului ca tinta de incalzire. Radiatia cu diode laser este absorbita de melanina concentrata in apropierea radacinilor foliculilor pilosi, ceea ce duce la conversia energiei laser, in energie termica.

Temperatura foliculului creste astfel, la un nivel critic. Cand atinge 60 – 80 grade, bulbul de par este distrus, iar cresterea parului se opreste. Acest proces este sigur si are loc instantaneu, deoarece pastreaza integritatea integumentului extern al pielii. Oamenii au fototipuri individuale ale pielii, iar concentratia melaninei este eterogena. Continutul scazut de pigment ofera parului o nuanta deschisa. Culoarea alba absoarbe mai putin lumina laser si agraveaza efectul indepartarii parului cu ajutorul laserului. Indepartarea parului blond este o sarcina dificila si nu orice aparat de epilare definitiva o va face.

Insa, aparatura epilare definitiva, are o putere de iesire ridicata, ceea ce face ca parul inestetic sa fie indepartat definitiv. Laserele moderne folosesc un cristal de safir pentru racire, ceea ce face ca durerea sa nu fie simtita. Racirea reduce riscul de arsuri si creeaza o procedura placuta.

De ce sa cumperi aparatura epilare definitiva

In magazinul online, poti gasi aparatura epilare definitiva, de incredere realizata de producatorii de echipamente cosmetice. Laserele cu diode respecta cerintele tehnice si standardele internationale. Magazinul online cu aparatura pentru epilare definitiva ofera dispozitive numai de la producatorii de renume de echipamente de cosmetologie laser. Procedurile cosmetice efectuate cu o astfel de aparatura ofera cele mai bune rezultate.

De asemenea, un aparat laser cu dioda ar trebui sa arate prezentabil in fata clientilor, sa functioneze corect o perioada lunga de timp si sa reziste la multe sarcini. Laserul nu dauneaza zonei tratate a pielii si nici glandelor sudoripare. Pielea, expusa la unda laser, este racita si acest lucru asigura o anestezie epidermica instantanee, care elimina orice disconfort si durere. Cu un astfel de aparat pentru indepartarea definitiva a parului, rezultatul va fi pronuntat si poate fi vazut dupa prima procedura, indiferent de tipul si culoarea pielii. Ceea ce intereseaza cel mai mult profesionistii este ca dezvoltatorii dispozitivului asigura aparaturii si alte duze pentru alte proceduri cosmetice, cum ar fi intinerirea vizibila a pielii.

Comanda acum aparatura de epilare definitiva de la Top Medika: https://www.topmedika.ro/echipamente-epilare-definitiva

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.