Aparatele dentare invizibile, solutia moderna pentru zambetul mult dorit

Aparatul dentar iti asigura un zambet frumos si sanatos, insa faptul ca este vizibil pe parcursul tratamentului te poate determina de multe ori sa amani purtarea lui. In aceasta situatie, solutia ideala este sa optezi pentru un aparat dentar invizibil, care iti ofera exact aceleasi beneficii ca si un aparat dentar clasic. Neavand bracketi, sarmulite sau elastice aceste tipuri de aparate dentare sunt mult mai comode si confortabile, iar faptul ca este detasabil face ca tratamentul orthodontic sa fie unul extrem de placut: nu se schimba alimentatia sau rutina de igienizare orala.

Clinica stomatologica U-Smile din Floresti ofera pacientilor multiple solutii si tratamente modern pentru problemele lor stomatologice, asadar ofera si aparate dentare invizibile, pentru ca indreptarea dintilor sa fie mai estetica si mai usora. Pentru ca fiecare persoana este unica, se ofera un tratament individualizat. Astfel, medicul ortodont al clinicii stomatologice U-Smile iti poate arata pe computer cum functioneaza aparatul tau si care va fi rezultatul.

Invisalign – alegerea ideala in materie de aparate dentare invizibile

Sunt aparate transparente, care reproduc in mod exact arcada pacientului. Prin aceasta tehnica sunt tratate, in general, malformatiile mai putin grave. Se utilizeaza o tehnologie avansata care se bazeaza pe imaginea computerizata 3D pentru a-ti transforma amprenta dentara intr-o serie de alignere mobile. Odata ce amprenta dentara a ajuns in laboratoarele speciale care aplica aceasta tehnica, se creeaza imaginea 3D si gutierele pentru dintii tai.

Aparatele sunt schimbate in perechi la fiecare 14 zile, si trebuie purtate cel putin 23 de ore pe zi, pentru a obtine rezultate optime.  Pot fi date jos in timpul meselor sau cand beti o bautura colorata si in timpul periajului.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.