Anvelopele Tatko asigură rezistență în mișcare

Aprilie 2017 a însemnat un punct de cotitură atât pentru CAR Group, ca importator, cât și pentru piața anvelopelor agricole, industriale și de camion din România în general. Și asta pentru că CAR Group a reușit să aducă în țara noastră brandul de cauciucuri Tatko, produsele din această marcă remarcându-se printr-un plus de rezistență în timpul rulării, dar și prin multe alte avantaje de ordin financiar sau logistic.

Agricultorii și șoferii de utilaje industriale știu foarte bine că e destul greu să găsești într-un singur cauciuc rezistența necesară pentru a înfrunta zilnic drumurile desfundate din România, ori pietrișul dintr-o carieră de piatră sau denivelările și bolovanii împietriți de pe unele ogoare lăsate în paragină. Pentru că mărcile de anvelope existente deja pe piață nu făceau față decât parțial la aceste condiții dificile de rulare, CAR Group a adus în România brandul Tatko.

O caracteristică specială a cauciucurilor Tatko o constituie cramponul mai lat și mai înalt, ceea ce le face mult mai rezistente. De aici vine și sloganul adoptat de brandul Tatko România — Rezistență în mișcare! „Anvelopele Tatko au cramponul vizibil mai pronunțat și mai lat față de alte anvelope diagonale de aceeași mărime vândute în România. Asta înseamnă că se uzeză mai greu și, deci, au o durată de viață mai mare față de alte cauciucuri din aceeași categorie. Pe de altă parte, cauciucurile Tatko au compoziția carcasei mult mai solidă decât a altor anvelope existente pe piață. Iar talonul lor are o rezistență sporită la solicitări extreme, ceea ce-l face potrivit pentru lucrul în pădure sau pe teren accidentat”, explică Traian Niculescu, CEO CAR Group.

Convinși de performanțele acestor noi anvelope produse în Turcia, am mărit miza și în domeniul serviciilor, oferind clienților CAR Group care aleg anvelopele Tatko cele mai mari garanții de pe piața de profil. „La orice cauciuc Tatko comandat, clienții noștri primesc transport gratuit și garanție de satisfacție 30 de zile, pentru a monta anvelopele și a se convinge că au luat cea mai bună decizie. Și pentru că suntem siguri de performanța acestui brand, oferim clienților Tatko 3 ani garanție (cu 30% mai mult decât pentru orice alt cauciuc din țară). În tot acest timp, orice eveniment neplăcut ar întâlni, șoferii de utilaje agricole sau industriale primesc un alt cauciuc la schimb sau banii înapoi în 48 de ore de la returnarea produsului. Livrarea rapidă în orice colț al țării este un alt beneficiu pe care-l oferim clienților noștri. Ne bucurăm, așadar, că avem, în acest moment, cel mai rezistent produs de pe piața pneurilor agricole și industriale și care se prezintă cu cele mai multe extrabeneficii pentru utilizatorii finali. Rezistența produselor Tatko o confirmă Institutul pentru Tehnologia și Testarea Cauciucului din Cehia, ale cărui teste de anduranță au fost trecute cu brio de anvelopele Tatko, iar beneficiile suplimentare sunt garantate de noi”, arată Călin Achim, CEO CAR Group.

 

În concluzie, piața anvelopelor agricole, industriale și de camion din România s-a îmbogățit odată cu aducerea brandului Tatko. Iar garanția extinsă pe care o oferim pentru această marcă de cauciucuri este în avantajul șoferilor de utilaje grele din România, care se pot bucura acum de rezistență în mișcare pentru mai mult timp, indiferent de mediul de lucru în care activează.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.