Alukonigstahl a livrat sisteme din aluminiu Schuco pentru Green Gate

Peste 10000 mp de perete cortina de cea mai buna calitate din punct de vedere tehnic, termic, estetic si functional

Unul dintre obiectivele importante din Bucuresti pentru care Alukonigstahl a livrat in ultima perioada sisteme de profile din aluminiu este cladirea de birouri Green Gate. Obiectivul este situat in apropierea Palatului Parlamentului si va fi o cladire de birouri unica in peisajul romanesc, evidentiata prin gradinile suspendate ce vor crea cu siguranta o ambianta deosebita pentru viitorii chiriasi.

Proiectul a fost gandit inca de la primii pasi ca un proiect “verde”, respectand normele si cerintele pentru a obtine calificativul BREAM. Alukonigstahl a ales astfel cele mai potrivite sisteme care sa se incadreze in coeficientii de izolare termica si fonica ceruti: sistemul de pereti cortina clasici, in structura rigla-montant Schuco FW50+ si sistemul de ferestre Schuco AWS cu feronerie ascunsa Schuco AvanTec, cu un design special, prin care pe ferestre este vizibil in interior doar un maner elegant, nu si balamalele).

Suprafata vitrata totala in cadrul acestui proiect este una foarte mare, de 10390 mp. Pentru optimizarea cat mai rentabila din punct de vedere economic si static a profilelor, Alukonigstahl a livrat lungimi speciale, de 7,7 m si 4,5 m. Pentru caile de evacuare au fost alese profile de usi Schuco ADS cu feronerie antipanica.

Obiectivul reprezentat de proiectul Green Gate a fost o noua ocazie prin care s-au evidentiat avantajele folosirii aceluiasi furnizor pentru profile si feronerie. Rezultatul final obtinut va fi caracterizat drept un obiectiv unitar, de cea mai buna calitate nu doar din punct de vedere tehnic si termic, ci si estetic si functional.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.