Alinis Rent a Car Cluj, oriunde, oricand

O calatorie de afaceri, sau una personala, un tur prin tara sau doar in oras?

Daca planurile tale depind de o masina, iar aceasta e in service pentru reparatii sau pur si simplu nu ai una, la Alinis gasesti solutia potrivita nevoilor tale.

Oferim servicii de inchirieri masini in Transilvania, astfel ca iti livram masina dorita acolo unde ai nevoie, in: Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu sau Bistrita, pentru a putea ajunge la timp unde trebuie.

Dispunem de un parc auto cu masini de inchiriat Cluj Napoca, modele moderne, corepunzator echipate  si cu revizii tehnice la zi, gata de a te insoti in calatorie.

In cazul in care calatoresti spre tara, trebuie sa stii ca oferim servicii rent a car in aeroporturile din Cluj Napoca, Sibiu si Targu Mures.

Indiferent de capriciile vremii, trebuie să știi că mașinile noastre sunt mereu echipate corespunzător pentru a face face oricărei provocari meteo.

Rezerva masina online sau telefonic, iar noi te intampinam, la ora dorita, acolo unde ai nevoie de ea, in oras sau iti livram masina la aeroport. Astfel programul tau nu sufera intreruperi si poti ajunge la timp la destinatia dorita.

Alege, rezervă, călătorește în siguranță cu Alinis Rent a Car Cluj Napoca.

Comentarile sunt inchise