Alesa.ro lanseaza gama de posete din piele unicat

Alesa.ro, magazinul online de genti de dama si posete din piele, magazin pornit ca un proiect de studiu asupra comertului online in urma cu cativa ani buni in Pitesti, a devenit astazi o adevarata marca reper pe piata produselor de piele de serie mica.

Astazi, Alesa.ro vine in fata clientelor cu o gama deosebita de posete din piele, precum si genti barbatesti, de asemenea din piele, produse care satisfac si cele mai dure criterii de calitate.

Indiferent de produsele alese, elementul comun il constituie pielea naturala de calitate deosebita, aspect in privinta caruia clientele tin sa se asigure inainte de comanda.

In magazin, care functioneaza in baza de comanda, cu un stoc tampon deosebit de mic, puteti gasi atat posete romanesti, de la producatori autohtoni de traditie, cat si posete din piele de vitel importate din Grecia, genti deosebite, ce fac de fiecare data clientele sa revina.

Incepand cu numai o luna in urma, echipa Alesa.ro a decis sa ofere clientelor o colectie de posete de serie mica, realizate din piele cu un aspect cu adevarat deosebit, posete pe care le putem cu usurinta incadra in categoria unicatelor. Stocul mic de piele cu aspect particular face ca numai un numar de cateva posete sa poata fi realizat, facand din clientele care comanda posetele adevarate norocoase.

Cu un termen de livrare de aproximativ 1-2 zile lucratoare, cu livrare prin curier si cu un serviciu clienti de exceptie, Alesa.ro asigura o experienta deosebita de cumparare, clientele revenind de cele mai multe ori cu o a doua si cateodata cu o a treia comanda, pentru ele sau pentru prietenele lor, fascinate la randul lor de calitatea produselor.

Merita mentionat ca magazinul Alesa.ro are reprezentare strict online, comezile fiind preluate prin intermediul canalelor online, realizate in cadrul atelierelor partenere si livrate online. Mai simplu nici ca se poate!

Interesant de observat este procesul de comanda care, pe langa aspectele tehnice vine cu o componenta de consultanta umana, clientii primind sfaturi si ajutor telefonic, pe email sau prin intermediul unui sistem de chat online de la operatorii magazinului si de la echipa tehnica din atelier. De remarcat faptul ca, la cerere, se pot trimite fotografii cu mostrele de piele, pentru ca fiecare comanda sa fie exact ce doreste clienta. De altfel, in termenii de utilizare a magazinului online este specificat faptul ca orice comanda este considerata ferma numai dupa discutia cu operatorul si confirmarea stocului de piele in depozit.

Profita si tu si comanda-ti chiar acum o poseta din piele din magazinul online Alesa.ro si bucura-te de un produs deosebit realizat din piele naturala, un produs ce va atrage toate privirile, cu siguranta!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.