Alegerea perdelelor pentru locuinta – RoUnic

Perdelele influenteaza mult aspectul unei camere, astfel ca acestea nu numai ca infrumuseteaza orice incapere, ci pot cu usurinta sa destinda atmosfera dintr-o locuinta, precum si sa ofere intimitate sau sa ofere mai multa lumina si caldura intr-o camera sobra si intunecoasa. Esentiale pentru completarea intregii incaperi, perdelele nu trebuie sa lipseasca din locuinta sub nicio forma, mai ales atunci cand doresti sa optezi pentru un design interior unic, care sa te reprezinte in totalitate.

In magazinul online RoUnic se gaseste o gama diversificata de perdele second hand online, pentru toate gusturile, de la modele opace sau din voal, pana la modele din franjuri sau in culori variate, astfel incat sa ai posibilitatea de a le asorta cu fiecare incapere din locuinta. Iti punem la dispozitie perdele simple, pe care le poti combina cu mai multe culori sau decoratiuni interioare, dar si perdele cu diverse modele, potrivite pentru persoanele care vor sa opteze pentru modele mai indraznete, iesite din tipar.

perdele second hand online

Cum se aleg perdelele potrivite pentru fiecare locuinta?

Bucatarie

Pentru bucatarie sunt recomandate perdele practice, confectionate din materiale usor de intretinut si de curatat deoarece acestea se pot pata cu usurinta. De multe ori, pentru bucatarie se achizitioneaza perdele a caror lungime se opreste la baza geamului, pentru a nu incomoda.

Living si sufragerie

Deoarece sunt incaperile in care toata lumea isi petrece cel mai mult timp, perdelele din living si sufragerie trebuie sa completeze foarte bine camera si sa dea un plus de eleganta incaperilor, insa fara a incarca spatiul.

Camera copiiilor

Cele mai potrivite perdele pentru camera copiiilor sunt cele  viu colorate, cu diferite tematici indragite de acestia, dar si cu diverse modele inedite care sa le stimuleze creativitatea.

Comentarile sunt inchise