Alegerea parchetului ideal pentru locuinta ta

Atunci cand iei decizia de a-ti schimba parchetul, va trebui sa iei in considerare mai multi factori de baza. Veti avea de ales dintr-o gama variata de parchet de mai multe tipuri, dimensiuni, culori sau metode de aplicare si o larga varietate a tipului de lemn din care ete fabricat, asa ca e cazul sa va inarmati cu rabdare si mult timp inainte sa porniti la cumparaturi, sau daca nu achizitionati de pe internet.

Primul sfat pe care il acorda specialistii atunci cand vine vorba de parchet laminat sau parchet masiv este sa urmariti mai multe produse din aceeasi gama si sa realizati o comparatie intre mai multi factori, privind garantia, grosimea, modul de fabricatie, lacuirea si finisarea parchetului. Toate acestea va vor face alegerea parchetului mai usoara si mai simpla.

Parchetul din lemn masiv este un izolator termic mai bun si mai puternic, dar cel laminat este mult mai ieftin si se monteaza mult mai usor. Parchet laminat sau parchet triplustratificat incepe sa castige tot mai mult teren in preferintele consumatorilor si clientilor, insa clasicul parchet lemn masiv are inca o multime de fani.

Parchetul laminat si cel triplustratificat au o compozitie in straturi. Cel laminat este compus, de regula, din patru straturi: strat de oxid de aluminiu, rumegus presat, melamina (décor) si folie protectoare. Cel stratificat este 100% din lemn, de regula alcatuit din doua straturi din esenta de brad, iar al treilea, la vedere, este lemn de stejar, fag etc.

  • Email: contact@decorino.ro
  • Strada Paris, Nr 6, Ap 7,
  • Tel: 0735 406 308
  • Program: L-V 8.30-18.00
  • Cluj-Napoca

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.