Alegerea lampii cu uv si a lacurilor de unghii

In acest articol vei afla cele mai importante aspecte dupa care sa alegi o lampa pentru manichiura ta.

Puterea lampii cu uv -Janet Nails – criteriul nr 1

Numarul de tuburi a lampii determina puterea acesteia. Este important sa stii care este puterea de care ai nevoie de la o lampa pentru manichiura.
Iata mai jos principalele categorii de putere:
Lampa cu un singur tub (neon) 9W
Lampa cu doua tuburi 18W
Lampa cu 4 tuburi 36W
Lampa cu o putere de 24W, 48W, etc. generate de un singur neon.

Daca numarul tuburilor din lampa este mai mare atunci unghiile tale se vor usca mai rapid, dar si consumul de curent va fi evident mai mare.

Dotarile lampii

O lampa uv de calitate trebuie sa iti satisfaca nevoile. Astfel te poti uita cand cumperi o lampa uv dupa:

Design – aici ne referim la cat de usor se poate curata si dezinfecta o lampa. Doar nu vrei sa stai 2 ore sa cureti lampa. Aceasta trebuie sa fie usor de curatat si sa fie detasabila.

Acum hai sa aflam cu alegem lacurile de unghii Janet Nails.

Poti face o selectie a produselor in functie de tonul pielii taie, de sezon, de ocazie. Astfel sunt multe lacuri de unghii de culori inchise/deschise, cu diverse nuante.

Este important sa intelegi ca va conta foarte mult culoarea pielii tale iar unghiile tale trebuie sa se asorteze cu pielea ta.

Pentru ca stim ca femeile pun mare accent pe look, este important sa alegi lacul de unghii care sa se potriveasca cu ocazia – interviu, intalnire, etc.

Sunt si lacuri de unghii cu o textura semitransparenta – roz, bej care iti vor da o alura eleganta. Daca in schimb optezi pentru o manichiura french, atunci pe www.janetnails.ro gasesti o gama variata de lacuri de unghii french.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.