Alegerea cosului de fum perfect pentru locuinta voastra

Cosul de fum este o componenta foarte importanta a instalatiei termice, iar atunci cand se dimensioneaza un cos de fum trebuie sa se tina cont de caracteristicile sursei la care va fi racordat si de detaliile referitoare la elementele constructive ale imobilului.

KaminHorn ofera clientilor sai o gama variata de cosuri de fum profesionale, cu o rezistenta foarte mare in timp si o garantie de 30 de ani. Aceste cosuri de fum profesionale garanteaza o buna functionare a sistemului de incalzire ales si are grija de sanatatea famililor si a mediului inconjurator.

De obicei, sistemele de cos de fum ceramice sunt alese pentru siguranta in exploatare si pentru durabilitatea ridicata de care dau dovada. Performantele acestor cosuri de fum sunt reprezentate de rezistenta ridicata la condensul acid si fata de socurile termice.

Cosurile de fum din inox sunt o solutie perfecta pentru evacuarea gazelor arse si pot fi utilizate atat pentru locuinte, cat si in aplicatii industriale. Avantajele unui cos de fum din inox sunt:

  • Greutate redusa
  • Volum de montaj redus
  • Durata de executie redusa
  • Rezistenta la umiditate
  • Componente cu precizie ridicata
  • Coroziune chimica ridicata

Atunci cand alegeti cosul de fum este foarte important sa luati in calcul o corelare intre diametrul de evacuare a sursei de caldura si diametrul cosului de fum care nu trebuie sa fie mai mic decat cel al sursei de caldura.

De asemenea, un cos de fum profesional trebuie sa fie montat de oameni cu experienta in domeniu, pentru a va asigura ca veti beneficia de siguranta si o garantie indelungata in timp. Va sfatuim sa apelati cu incredere la KaminHorn daca va doriti un cos de fum de calitate superioara care functioneaza la un randament energetic maxim a surselor de caldura prin asigurarea unui tiraj optim.

Comentarile sunt inchise