Alege Patio Studio Bucuresti si maniciura ta va arata impecabil!

unghii-false-bucurestiFiecare femeie isi doreste sa aiba unghii lungi si cat mai frumos decorate. Din pacate unele dintre noi, chiar daca am facut toate tratamentele posibile, nu avem norocul sa reusim sa ramana lungi si puternice. Pentru acestea a aparut o noua tehnica, cea a constructiei cu gel sau cu tips. Unghiile false sunt un trend in materie de maniciura si incep sa fie folosite din ce in ce mai mult de femei.

Pentru a reusi sa aveti manichiura mult visata va recomandam sa apelati la serviciile salonului Patio Studio situat in Carrefour Feeria din cadrul centrului comercial Baneasa. Sustinem cu tarie ca acesta este unul dintre cele mai bune saloane in materie de unghii false din Bucuresti.

Apeleaza la o manichiura cu unghii false alaturi de salonul Patio Studio Bucuresti

La Patio Studio personalul a fost ales cu cea mai mare atentie si este extrem de bine pregatit. In momentul in care veti alege o manichiura cu gel, aceasta va fi atat de bine realizata incat cei din jur nici macar nu isi vor da seama ca aveti unghii false si nu naturale. Avantajul unei manichiuri cu gel este ca scapati pret de aproximativ 3 saptamani de grija de a va sterge unghiile si de a le reface apoi. In acelasi timp manichiuristele se pot juca cu culorile si va vor crea modele superbe pe unghii astfel incat voi sa va conturati pana in cel mai mic detaliu aspectul fizic.

Unghiile false sunt mai rezistente si mai usor de intretinut

Daca alegeti constructia cu gel, in timp aceasta va fi eliminata si va veti bucura de protectie cu gel peste ungia voastra naturala. Avantajul unghiilor false este ca acestea nu se vor mai rupe atat de repede si astfel veti avea o manichiura uniforma si mereu ingrijita.

Patio Studio va pune la dispozitie cele mai bune produse pentru realizarea unei manichiuri cu unghii false la preturi extrem de competitive in comparatie cu alte saloane de profil din Bucuresti.

Comentarile sunt inchise