Alege firma de curatenie Cluj Cleaner 4 Real

Esti in cautarea unei firme de curatenie in Cluj-Napoca? Ai nevoie de servicii de calitate?

Atunci alege Cleaner 4 Real! Echipa Cleaner este o echipa tanara si dinamica, dornica de performanta care ofera servicii de curatenie cluj de calitate cu tehnici si tehnologii de ultima generatie.

Acestea sunt serviciile de curatenie menite sa indeplineasca nevoile si asteptarile tale:

Curatenie in birouri

Pachetul de servicii de curatenie in birouri Cluj este unul bine organizat si personalizat in conformitate cu necesitatile clientilor. Obiectivul lor este acela de a multumi clientii prin calitatea serviciilor oferite.

Curatenie in spatii comerciale

Cu pachetul de servicii profesionale de curatenie, intretinere si curatenie generala in spatii comerciale, Cleaner 4 Real ofera clientilor, servicii complexe in functie de dorintele lor.

Curatenie in spatii publice

Ca afacerea institutiei tale sa se dezvolte in conditii favorabile, sa aiba un aspect mai curat si mai ingrijit, acestia vin in intampinarea nevoilor tale cu o gama larga de servicii menite sa satisfaca cele mai înalte exigente.

Curatenie in scari de bloc

Serviciile profesionale de curatenie sunt menite sa iti ofere o ambianta cat mai curata si placuta, nu numai in apartamentul tau, cat si pe spatiile comune (antreul blocului, scarile, spatiile exterioare aferente imobilului).

Curatenie dupa constructor

Pentru a beneficia de un spatiu curat în urma constructiei sau reamenajarii, firma Cleaner este mereu pregatita sa iti ofere servicii de curatenie de calitate conform solicitarilor tale.

Spalare geamuri si fatade

Dupa cum bine stii, stralucirea ferestrelor curate reda aspectul impecabil al locatiei tale, iar pentru acesta Cleaner ofera solutia profesionala prin spalarea geamurilor si vitrinelor magazinelor si cladirilor tale. Dispun de ustensile si solutii performante si nu in ultimul rand de personal calificat, iar rezultatul este o lucrare de calitate, cu aspect impecabil.

Spalare covoare

Pentru o curatenie desavarsita, ai nevoie si de mochete si covoare curate. Aici, Cleaner iti ofera servicii de curatare si intretinere periodica pentru covoare, mochete si tapiterii, cu solutii profesionale prin tehnici diferite, alese de client. Bazandu-se pe o experienta vasta, reusesc performanta de a avea doar clienti multumiti.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.