Alege canapele vintage si modele extensibile de living de pe DecoStores

Alege canapele vintage si modele extensibile de living de pe DecoStoresStilul vintage castiga din ce in ce mai multi adepti din randul cumparatorilor online de mobila si articole pentru decoratiuni, motiv pentru care DecoStores a pregatit o selectie impresionanta de canapele vintage si variante extensibile pentru sufragerie extrem de practice si elegante. Des intalnite in amenajarile interioare din casele pretentioase si din diverse cabinete notariale, modelele de canapele in stil vintage ies in evidenta prin eleganta si originalitatea lor. Atunci cand intri intr-o incapere amenajata conform acestui trend unic, vei pasi intr-o lume plina de eleganta, fara bariere de timp. Pentru persoanele care indragesc acest stil deosebit, expertii in decoratiuni ai site-ului de mobila au pregatit modele de canapele vintage destinate unui living elegant, tapitate cu materiale de calitate.

Un sortiment de canapea cu trei locuri cu aer retro, avand o superba tapiterie de culoare albastru-deschis, se vinde la pretul de 2177 Ron pe site-ul de profil. Pe langa modelele vintage afisate online, specialistii site-ului iti ofera posibilitatea de a comanda online canapele extensibile de living cu design modern.

Canapele extensibile living pentru un apartament modern

In contextul in care birourile notariale sunt ideale pentru a alege modele in stil vintage, apartamentele de bloc care nu beneficiaza de foarte mult spatiu sunt cadrul ideal pentru canapele extensibile living cu linii simple pretul unor astfel de modele extensibile de canapea, avand design minimalist de inspiratie japoneza, poate ajunge la suma de 1614 Ron. Tot prin intermediul DecoStores, vei gasi canapele pentru cu 3 locuri pentru camera de zi, disponibile la pretul de 2613 Ron. Aceste variante extensibile sunt prevazute cu lada pentru depozitarea lenjeriei si iti ofera posibilitatea de a economisi in mod ingenios spatiul din living.

Daca preferi stilul unic si iesit din comun al gamei de canapele vintage, pe DecoStores vei gasi creatii ale unor designeri din acest domeniu fascinant al amenajarilor intetrioare. Modele retro avand picioare oblice si tapiterii superbe au fost incluse in oferta bogata a platformei, alturi de variante extensibile de living.

Comentarile sunt inchise