Aici găsești cele mai bune materiale de construcții fără să mai trebuiască să cauți.

Începi o construcție nouă sau te ocupi de reamenajare casei? Atunci sigur ai nevoie și de materiale de construcții, iar magazine sunt multe și diverse.

Dacă nu te pricepi, aceasta poate fi o misiune imposibilă. Ca să nu pierzi timpul inutil căutând în magazine sau să cumperi exact ceea, ce nu trebuie, cel mai ușor este să ceri exact ceea ce ai nevoie.

Fie că este vorba de construcția unei case noi, reamenajarea vechii locuințe sau o reparație de urgență, acum ai de unde alege. Specialiștii în lucrări de construcții vin singuri la ține, iar tu ai posibilitatea să alegi firma pe care ți-o dorești. Același lucru se întâmplă și în cazul materialelor de construcții de care ai nevoie pentru lucrarea ta.

Materiale de constructii

Despre ce este vorba și cum funcționează?

Este vorba despre o platformă online gratuită, care oferă servicii de intermediere între clienți și furnizorii din domeniul lucrărilor de construcții.
Aici poți găsi furnizori și magazine din domeniul lucrărilor de construcții și amenajări dar și serviciile auxiliare necesare din domeniul izolărilor, tâmplăriei, instalaților electrice, mobilă la comandă….
Să nu uităm și de serviciile de pază, design interior, îngrijire animale și bătrâni sau curățenie… nici acestea nu lipsesc de pe platformă.

Materialele de construcții de tote tipurile sunt prezente și ele în magazinele partenere. Trebuie doar să soliciți ce ai nevoie și vei primi imediat câteva oferte.

De astfel, scopul acestei platforme online este să aducă la un loc furnizorii și utilizatorii de servicii din domeniul lucrărilor de construcții, totul cât mai rapid și avantajos pentru ambele părți. Tu ceri ce ai nevoie, iar furnizorii își oferă serviciile și materialele.

Și cum funcționează această platformă?

Este simplu, rapid și pe deasupra gratuit.
Postezi pe platforma online cererea ta de materiale și localitatea unde ai nevoie. Apoi vei primi cel puțin 5 oferte de la magazinele furnizoare, pe care le poți compară și în final o alegi pe cea mai convenabilă pentru ține. 

Cum funcționează platforma pentru magazinele care vor să își promoveze materialele?

Dacă vrei să îți înegistrezi magazinul ca și partener al platformei online, nu vei avea de regretat.  Te poți înregistra foarte ușor respectând condițiile platformei și apoi vei primi periodic cererile corespunzătoare serviciilor și materialelor, pe care vrei să le oferi. În plus, prima lună poți testa gratuit platforma. 

Platforma online poate fi soluția perfectă dacă ai nevoie de o priză sau un întrerupător nou, dacă vrei să îți schimbi centrala sau mobilierul de baie sau dacă vrei să cumperi niște perdele sau alte elemente de design interior noi. Tot pe platformă găsești magazine furnizoare de uși, lambriuri, vopsele și gresie iar pentru amenajarea casei  dacă ai nevoie de materiale de construcții cum ar fi cimentul, cărămida și blocurile ceramice, poți sta liniștit pentru că le vei găsi tot aici.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.