Agentia de Print investeste in transformarea digitala

 

Transformarea digitala este un fenomen real, care impacteaza intr-o maniera semnificativa companiile la nivel national si international. In Romania, tot mai multi manageri ii inteleg adevarata amploare si incearca sa ii maximizeze impactul in folosul companiei pe care o reprezinta. Transformarea digitala are mai multe dimensiuni pe care acestia le pot exploata: centrarea pe cloud, orientarea spre mobilitate si internalizarea tehnologiilor avansate în operatiunile zilnice, interpretarea datelor analitice si beneficiile generate clientului de accentul pus pe inovare.

„Investitia in digitalizare pe care a facut-o Agentia de Print a avut drept scop principal eficientizarea operationala si cresterea rezultatelor economice bazata pe procesul de luare a deciziilor cu impact pe termen mediu si lung, in detrimentul celor pe termen scurt. Ne dorim sa avem inca un avantaj competitiv printr-o articulare viabila a strategiei noastre de business si sa generam plus valoare pentru toti partenerii nostri de afaceri.” spune Calin Pascu – General Manager Agentia de Print.

Procesul de digitalizare a companiei va continua si anul acesta deoarece adaptarea la noile tehnologii si plasarea acestora in centrul procesului de dezvoltare reprezinta una dintre prioritatile strategice pentru Agentia de Print.

De peste 5 ani, Agentia de Print – prima companie romaneasca de brokeraj de tipar – a dus la bun sfarsit proiecte complexe de print pentru companii de referinta din tara, din domenii precum: banking, FMCG, IT etc. Din portofoliul companiei fac parte: Garanti Bank, Profi, Cinema City, Fortuna, Cramele Recas, Sky Group, DB Group, Hewlett Packard, Lifecare si multi altii.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.