Agentia acreditata pentru urmarea unor cursuri de data protection officer

Formare specializata la cursuri de data protection officer

Regulamentul general care face referire la protectia datelor, impune numeroaselor organizatii sa numeasca in functie o persoana care sa fie responsabila pentru protectia datelor cu caracter general. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, persoana numita, trebuie sa fi absolvit inainte cateva cursuri de data protection officer.

In vederea acestui fapt, Asociatia Internationala a Profesionistilor in Protectia Datelor a estimat ca in lunile urmatoare vor fi necesare mai mult de 75.000 de posturi ocupate de aceasta functie. Credeti ca ati fi pregatit sa profesati in domeniu imediat dupa ce ati absolvit un curs de formare DPO?

Nu va faceti griji. Trainerii uneia dintre celei mai bune agentii de traininguri din Romania, Training Professionals va ajuta sa intelegeti nu doar partea practica pentru a absolvi respectivele cursuri de data protection officer, ci si sa va descurcati cat mai bine posibil la partea practica.

Indiferent de perioada in care luati primul pas de constientizare sau sunteti deja pregatiti pentru certificare drept Profesionist in Protecția Datelor, Training Professionals este aici pentru a va ajuta pe tot parcursul formarii.

Certificarea unor cursuri de data protection officer

Programul acestor cursuri de data protection officer se desfasoara pe parcursul a patru zile consecutive, fiind compuse din doua cursuri independente. Cu toate acestea, atunci cand sunt luate impreuna, ele se potrivesc cel mai bine functiei de Protector al Datelor.

cursuri de data protection officer

Instruirea este constituita din multe teorii de afaceri diferite, precum si instrumente practice pe care le puteti lua acasa in vederea utilizarii imediate la locul de munca si nu numai. Materialele suport le poti pastra in vederea reactualizarii permanente a teoriei invatata.

In fiecare zi, va vor fi oferite o multime de sfaturi utile pentru a va ajuta ulterior la examen, dar si la punerea ulterioara in practica a informatiilor acumulate.

Daca nu ati auzit pana acum, atat Training Professionals, cat si majoritatea agentiilor care ofera suport in parcurgerea unor cursuri de data protection officer sunt parteneri oficiali pentru Asociatia Internationala a Profesionistilor in Protectia Datelor.

Un curs de formare DPO include:

  • Cursuri oficiale cu informatii compolexe;
  • Instructori autorizati in domeniul pe care il practica, cu o experienta profesionala reala si indelungata;
  • Diplome de certificare a examenului sustinut care sa ateste etapele progresive ale acestor cursuri de data protection officer;
  • Examene partiale de pregatire pentru examenul final;
  • Statutul de membru al Asociatiei Internationale a Profesionistilor in Protectia Datelor timp de 1 an.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.