Afla tot ce trebuie sa stii despre camera supraveghere cu card si de ce acest sistem video este recomandat pentru siguranta ta

O camera supraveghere cu card sau cu stocarea informatiilor on cloud nu se adreseaza doar celor foarte bogati care vor sa aiba control deplin asupra bunei desfasurari din cadrul unei intreprinderi sau pentru a-si proteja proprietatile. Oricine doreste sa isi protejeze bunurile, casa si familia trebuie sa cunoasca toate informatiile necesare despre camera supraveghere cu card disponibila sub numeroase modele fabricate de producatori recunoscuti in plan international.

Prin intermediul specialistilor E-Camere.ro gasesti acea camera de supraveghere cu card sau orice alt echipament de supraveghere pe care ti-l poti permite si care va fi de un real folos pentru siguranta caminului tau.

Preturile acestor camere de supraveghere a devenit in ultima perioada unul accesibil pentru toata lumea. Insa, inainte de a cumpara un astfel de dispozitiv, ia in considerare cativa factori, care te vor ajuta sa alegi mai bine camera de supraveghere potrivita tie si locuintei tale.

Iata ce trebuie sa stii despre aceste dipoztive pentru a face cea mai buna alegere.

Tipurile de camere de supraveghere

Inainte de a afla specificatiile tehnice ale fiecarei camere in parte, trebuie sa te decizi asupra caracteristicilor tehnice ale unui astfel de sistem de supraveghere video. Poti alege intre o camera de supraveghere pentru interior sau pentru exterior.

Camerele de supraveghere pentru interior sunt extrem de folositoare datorita unei multitudini de motive. Pot fi instalate in anumite camere din casa pentru a avea mai multa siguranta atunci cand copilul ramane singur cu bona, cand ai angajati si vrei sa stii exact cum isi petrec timpul de lucru etc.

Aceste camere genereaza imagini de foarte buna calitate si pot fi instalate intr-o singura camera sau in mai multe, ceea ce se numeste o retea complexa care determina utilitatea acestor sisteme de supraveghere video.

Camerele de supraveghere pentru exterior pot fi foarte discrete, mai ales ca pot fi instalate in locuri unde nu le observa nimeni, sau pot fi instalate cu buna stiinta pentru ca persoanele care le observa sa stie ca sunt inregistrate.

De regula, aceste aparate sunt rezistente la precipitatii si temperaturi foarte ridicate si, la fel ca cele de interior, pot fi instalate in mai multe zone pentru o monitorizare simultana.

Dincolo de acestea doua aspecte foarte importante in alegerea unei camere de supraveghere, poti opta pentru camere wireless sau camere cu fir.

Camere wireless cu stocare a informatiilor direct pe micro card

Cele wireless sunt dependente de conexiunea la internet, fiind in acelasi timp si mai discrete, deoarce nu au niciun fel de cablu.

Cele cu fir, cum sunt camerele de supraveghere cu card, nu depind de o conexiune la internet, iar imaginile sunt inregistrate direct pe cardul SD.

De asemenea, in functie de investitia dorita, poti alege intre camere care inregistreaza color sau alb negru, care au rezolutii foarte bune ale imaginii si care filmeaza pe timp de noapte, cunoscute ca si camere cu infrarosu.

In cadrul magazinului E-Camere.ro gasesti cele mai noi produse in materie de camere de supraveghere la preturi foarte avantajoase.

Date de contact

Pentru mai multe detalii despre comenzi si produse suna la numarul:

0767 390 475

Sau trimite un mail la adresa: vanzari@e-camere.ro

In plus, beneficiezi de servicii grauite de asistenta tehnica pentru montarea camerelor si mentenanta lor.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.