Afla cum sa vopsesti tabla zincata cutata simplu si eficient

Specialistii magazinului online de materiale de constructii MesteruManole iti vor explica cum sa vopsesti corect si eficient tabla zincata cutata in momentul in care aceasta incepe sa rugineasca.

tabla zincata cutata

Imediat cand ai inceput sa vezi ca tabla zincata cutata incepe sa rugineasca ai doua mari optiuni:

  • Sa incepi sa vorbesti tabla pentru a ii prelungi durata de utilizare
  • Sa inlocuiesti tabla veche cu una noua

Daca nu vrei sa inlocuiesti tabla si vrei sa o vopsesti, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

  • Degresare si curatare.

De-alungul timpului, tabla zincata cutata (pe care o puteti gasi pe acest link: http://mesterumanole.ro/metalurgice/tabla/tabla-zincata-cutata ) incepe sa aiba praf, insecte si frunze pe ea si alte tipuri de resturi de la pasari si insecte care afecteaza tabla. Toate resturile care se regasesc trebuie indepartate extraordinar de bine. Trebuie sa cureti foarte bine tabla zincata cutata cu sarma si cu substante degresante extrem de speciale, trebuie sa cureti toata mizeria si toata rugina si tot ce a mai ramas din vechea vopsea, pana in momentul cand ajungi la metal.

  • Verificare invelitoare

In cazul in care acoperisul nu are o izolatie pentru capriori, trebuie sa ajungi in pod si sa verifici daca exista gauri in invelitoare. In cazul in care exista, marcheaza gaurile cu pene din lemn ca sa le poti identifica chiar si atunci cand vei fi pe acoperisi.

  • Remediere toate defectele

In cazul in care exista gauri, aceste mici defecte trebuie astupate cu chit pe care il poti intinde extrem foarte usor cu spaclul. Daca exista gauri mai mari, acestea trebuie sa le repari cu ajutorul unui tinichigiu. Specialistii sustin ca ar fi indicat sa chituiesti si inchieteurile tablei zincata cutate.

  • Grunduire

Este extrem de important sa aplici un strat de grund pe tabla zincata cutata pe care o gasesti in oferta magazinului online mesterumanole.ro, cel mai nou magazin online de materiale de constructii.

  • Vopsire

Aici este ultima etapa si trebuie sa aplici vopseaua pentru tabla zincata cutata de acoperis, iar recomandat ar fi ca vopseaua sa fie cumparata de magazinele de vopsele super profesioniste. Specialistii sustin ca vopseaua trebuie aplicata in doua straturi, cu pistolul. Aceasta trebuie aplicata cu pistolul, in doua straturi.

Vopsirea tablei zincate cutate este recomandata sa se execute intre sfarsitul verii si chiar si inceputul toamnei. Aveti grija, pentru ca aceasta operatiunie trebuie facute in conditii optime si nu pe canicula, pe ploaie, vant sau ger.

Prin acest tutorial, in 4 pasi simpli iti poti prelungi durata de viata tablei zincata cutate de pe acoperisul tau.

Tabla zincata cutata online la super pret pe mesterumanole.ro

msteru-manole

Mesteru Manole comercializeaza online si la un super pret tabla zincata cutata. In plus, daca mai ai nevoie de alte materiale pentru constructii le poti vedea pe toate pe www.mesterumanole.ro de unde le poti comanda simplu si rapid la super preturi.

 

Comentarile sunt inchise