AFI Cotroceni anunță lansarea campaniei de sărbători și se transformă în destinația cadourilor reușite

AFI Cotroceni desfășoară campania de sărbători, prin care, timp de 6 săptămâni devine destinația cadourilor reușite. Centrul comercial s-a pregătit să fie o sursă de inspirație pentru toți cei aflați în căutarea cadourilor de Crăciun și Anul Nou și transformă sesiunile de shopping în experiențe de neuitat.

„Cadourile reprezintă un simbol al sărbătorilor de iarnă, un prilej de a ne exprima aprecierea și dragostea față de cei dragi. Însă de multe ori, găsirea cadourilor potrivite poate fi o adevărată provocare pentru noi, din lipsa inspirației sau a timpului. Anul acesta ne-am propus să fim destinația cadourilor reușite pentru toți clienții noștri și să răspundem cât mai multor nevoi, prin nenumărate idei care se vor materializa într-un târg al ideilor de cadouri de Crăciun organizat în AFI Cotroceni.”, a declarat Georgiana Oltenescu, Corporate Marketing Manager AFI Europe România.

Târgul ideilor de cadouri de Crăciun din AFI Cotroceni va fi unul aparte anul acesta. Pe principalele culoare ale centrului comercial vor fi expuse propuneri de cadouri realizate cu ajutorul scenografului Dan Tița, de la idei de outfituri și accesorii, până la obiecte de design interior, jucării și gadget-uri, potrivite atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. În fiecare săptămână, Târgul din AFI Cotroceni va aduce noi abordări, astfel că până și cele mai sofisticate persoane își vor putea găsi inspirația.

AFI Gift Card, o soluție eficientă pentru cadouri reușite

Pe lângă ideile de cadouri din cadrul Târgului, AFI Cotroceni propune ca alternativă AFI Gift Card, o soluție pentru toți cei care își doresc să ofere cadoul potrivit, dar nu au inspirație sau suficient timp pentru alegerea acestuia.

AFI Gift Card este un card valoric ce poate fi încărcat cu sume între 50 și 10.000 de lei și poate fi folosit într-o mulțime de magazine din centrul comercial. Pe data de 20 noiembrie AFI Cotroceni celebrează un an de la lansarea serviciului, iar toți cei care vor achiziționa în această zi carduri în valoare de cel puțin 500 de RON, vor fi răsplătiți cu un card cadou din partea centrului comercial, în valoare de 50 de lei.

Surprize de MoÈ™ Nicolae

În cadrul campaniei de iarnă, AFI Cotroceni  va pregăti o promoție specială cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae, în perioada 29 noiembrie- 6 decembrie. Cei care vor să îl întâmpine pe Moș Nicolae cu cea mai frumoasă pereche de încălțăminte, sunt așteptați în magazinele partenere din AFI Cotroceni, iar pentru orice tip de încălțăminte achiziționată, aceștia vor primi primul cadou din partea Moșului, respectiv premii instant constând în dulciuri, cosmetice, vouchere cadou și multe altele. Printre magazinele partenere se numără Musette, Pepper, Benvenuti, Il Paso, Bata, New Balance, Deichmann, Ecco, Anna Cori, Adidas, Adidas Kids, Reebook, Tezyo, Clarks, Salamander, Aldo, Buzz, Humanic și altele. Premiile vor putea fi ridicate de la birourile de informații de la intrările Galaxy și Far.

Cele peste 300 de magazine din centrul comercial, atmosfera festivă și decorul de poveste vor transforma AFI Cotroceni în destinația ideală pentru găsirea cadourilor potrivite, dar și pentru întâlnirile cu cei dragi, în perioada sărbătorilor de iarnă.

 

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Cotroceni.

Comentarile sunt inchise