Adevarul despre hainele impermeabile

Este posibil sa fi auzit de conceptul de haine si incaltaminte impermeabila, poate chiar ai in garderoba ta anumite haine din aceasta categorie. Insa de-a lungul timpului au luat nastere multe mituri in legatura cu impermeabilitatea hainelor si ce inseamna acest lucru.

Care sunt anumite proprietati pe care hainele impermeabile ar trebui sa le reprezinte?

In primul rand, un adevar putin stiut despre hainele impermeabile este ca nu sunt chiar atat de scumpe de facut dupa cum le este pretul. Daca ne uitam la orice obiect vestimentar impermeabil, vom observa ca acesta are parti cauciucate, iar cauciucul nu este un material extrem de scump.

Cea mai importanta proprietate a hainelor impermeabile este ca acestea trebuie sa fie respirabile. Folosind cauciucul ca materie pentru crearea acestor haine, evident ca cel mai mare neajuns al lor ar fi faptul ca nu iti respira pielea in ele. In momentul in care suntem activi, fie intr-o drumetie sau o simpla plimbare, transpiram mai mult decat in mod normal pentru a ne putea racori corpul.

Urmatorul aspect esential este legat de durabilitate. Daca iti pui o punga de plastic pe cap, te va feri de ploaie, pe moment, insa treci pe langa o creanga in padure, o agati si se rupe. Ei bine, nu vrei ca acest lucru sa se intample si cu hainele tale.

Iar legat de pantofii impermeabili, scopul lor suprem este sa iti pastreze picioarele uscate, indiferent de mocirla peste care poti sa dai, fie in oras sau pe munte. Vestea buna este ca acum e momentul oportun pentru a achizitiona o pereche de pantofi impermeabili pe care sa ii poti folosi tot restul anului, deoarece acum prinzi reducerile cele mai mari din cadrul promotiilor fashion.

Ce este de tinut minte cand vine vorba de imbracamintea si incaltamintea impermeabila este ca nu sunt doar pentru fanaticii montani.

De multe ori asociem termenul de impermeabilitate cu muntele, cu ploile, mocirla si lungile drumuri prin paduri. Ei bine, adevarul e ca o geaca impermeabila, de exemplu, ti-ar prinde bine si la oras, cand ploua torential. Iar niste bocanci impermeabili ar fi perfecti pentru acest sezon rece, pentru a-ti putea mentine picioarele uscate.

Trebuie sa fii atent mai ales la aceste aspecte mentionate mai sus cand achizitionezi haine impermeabile. Preturile sunt mai ridicate decat la hainele normale, insa si utilitatea lor si durabilitatea, datorita materialelor profesionale folosite, este mult mai mare.

Investeste chiar acum in anumite componente impermeabile pentru a fi pregatit de orice aventura in noul an. Urmareste promotiile fashion de pe site-ul nostru si tine cont de sfaturi!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.