Acum poti vedea Parisul la preturi exceptionale!

tarifele firmei de transport persoane FrantaDaca te gandesti ce planuri sa-ti faci pentru vara aceasta, ce-ai zice sa incerci o destinatie romantica, perfecta pentru vacantele in doi.. Vorbim despre Franta- dintotdeauna, tara indragostitilor. Cu noua oferta de transport persoane Franta, oferita de Romfour-Tur, te poti bucura de peisajele romantice ale Parisului alaturi de persoana iubita. Spre deosebire de alte firme de transport persoane Franta, fie ele via autocar sau via avion, preturile si serviciile Romfour-Tur sunt intr-adevar greu de refuzat.

Romfour-Tur ofera serviciul de transport persoane spre Franta, inca din anul 2002. De-a lungul celor 13 ani de activitate, firma de transport persoane Franta a reusit sa-si dovedeasca calitatea, profesionalismul si promptitudinea.

Cu Romfour-Tur, orice evenimente neprevazute ar aparea, tu ajungi in siguranta si la timp la destinatia dorita.
Echipamentul de care dispune firma de transport persoane Franta este unul de performanta, care garanteaza siguranta clientilor si o calatorie cat mai placuta. Masinilor Romfour-Tur li se executa revizii periodice, conforme normelor legale.

Echipa Romfour-Tur este formata din specialisti, bine instruiti, care reusesc de fiecare data sa cucereasca clienti numerosi prin dovada de profesionalism si seriozitate.

Afla cand poti pleca

Firma de transport persoane asigura curse de plecare in zilele de Marti, Joi, Vineri si Duminica, iar returul se face in zilele de Marti, Joi si Duminica.

Detalii privind destinatiile si tarifele

Firma de transport persoane Franta are ca destinatii urmatoarele: Paris, Nancy, Dijon, Strasbourg, Lille, Mulhouse, al caror tarif este de 130 euro / persoana; Nantes, Le Mans, Angers- pentru un pret de 150 euro / persoana.

La intoarcere, bazandu-se pe acelasi principiu al diferentelor de pret facute de destinatia aleasa, tarifele firmei de transport persoane Franta variaza intre 105 – 130 euro / persoana.

Rezervari directe se pot face la numarul de telefon 0747 066 966. Pentur mai multe detalii privind gama completa de servicii Romfour-Tur, accesati www.romfour-tur.ro.

Comentarile sunt inchise