Acum, nu mai e o problema instalarea aerului conditionat

Asiguram instalare aer conditionat cu promptitudine si profesionalism fiind prezenti pe piata de profil pentru ca tu sa poti avea o viata lipsita de griji in confortul sporit al spatiului tau.

Si fiindca tratam cu multa atentie nevoile si cerintele fiacarui client in parte, tot mai multe persoane ne solicita sprijinul inclusiv pentru instalare aer conditionat.

Tehnicienii nostrii specialisti sunt recunoscuti atat pentru service-ul in timpul garantiei cat si post garantie deoarece intotdeauna trateaza cu respectul cuvenit fiecare client in parte oferindu-i servicii calitativ superioare indiferent cat de complexa este fiecare lucrare pe care o au de efectuat.

Aer conditionat

Executam instalare aer conditionat daca esti din Bucuresti in sectorul 1,2,3,4,5,6 , sau pe raza judetului Ilfov.

 Deasemeni, deservim si clientii din  Giurgiu, iar pentru acesta tu trebuie sa ne contactezi accesand site-ul nostru pentru a intra in legatura cu unul dintre specialistii nostrii, autorizati si calificati in acest domeniu.

Acesta, va stabili impreuna cu tine o programare in functie de disponibilitatea ta dar si a echipei astfel incat profesionistii de la Instal Aero Cris sa iti execute in cel mai scurt timp posibil dar fara a face rabat de la calitate, instalarea aerului conditionat.

De mentionat faptul ca societatea noastra a obtinut datorita performantelor realizate, toate acreditarile pentru ca activitatea noastra sa fie recunoscuta astfel ca suntem specilistul tau de incredere, de care ai nevoie si care nu te lasa la greu astfel ca,  poti apela ori de cate ori ai lucrari de executat  atat in ceea ce priveste  instalare aer conditionat cat si pentru service-ul ulterior acestei manopere.

In cadrul montajului, prima manopera pe care o realizam consta in pozitionarea  unui traseu frigorific din care face parte teava, izolatia sa, strapungerea in zidului indiferent de materialul din care este ridicat, fie ca este din caramida, bca sau chiar din beton armat.

Dupa ce cablul electric a fost trasat, facandu-se astfel legatura dintre cele doua unitati si adaugarea tuturor elementelor pentru fixare se continua cu amplasarea tubului pentru condens si a suportului standard pe care se fixeaza unitatea exterioara dupa care se monteaza cablul pentru alimentarea interioara.

Asiguram instalare aer conditionat indiferent de tipul de aparat pe care l-ai ales avand toate acreditarile necesare desfasurarii acestor manopere iar echipa noastra lucreaza cu multa responsabilitate avand toate autorizatiile necesare si fiind dedicati muncii lor.

Fiecare instalare aer conditionat beneficiaza de garantie a manoperei pentru o perioada de un an timp in care orice problema ar putea apare va fi tratata cu prioritate.

Tot ce ai de facut este sa accsezi site-ul creat anume pentru ca tu sa poti intra in legatura cu tehnicienii nostrii sa sa te poti informa corect si imediat in ceea ce priveste problema pe care o ai.

Suntem multumiti atat pentru modul in care ne desfasuram activitatea asigurand intotdeauna calitatea lucrarilor efectuate atat cele pentru instalare aer conditionat cat si pentru intretinerea acestora.

Poti beneficia de cele mai profesioniste lucrari, obiectvul nostru principal pe care il urmam fiind respectul fata de client.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.