Achizitia unei masini prin leasing auto – ce beneficii ne aduce?

Foarte multi oameni achizitioneaza masini in leasing, iar acest lucru incepe sa fie din ce in ce mai prezent si pe piata romaneasca. Prin leasing auto avem posibilitatea sa achizitionam o masina scumpa si sa o platim lunar sau chiar trimestrial.

Nu este nimic rusinos sa nu putem cumpara o masina scumpa cu banii jos, optiunea leasing-ului devenind o varianta foarte atragatoare. Totusi, cand vine vorba de achizitia unei masini noi, chiar si plata in leasing poate presupune costuri prea mari pentru a ne permite masina dorita.

Avantaje leasing auto

Pentru multi dintre noi, achizitionarea unei masini noi este insotita de realitatea ca avem de investit o suma foarte mare intr-un bun care deja incepe sa se deprecieze dupa prima utilizare. In schimb, prin leasing, putem face plati lunare care se incadreaza in bugetul nostru, stiind ca la sfarsitul perioadei putem incepe din nou cu o alta masina, folosind aceeasi metoda de plata.

Deci, care sunt principalele avantaje ale leasing-ului – indiferent daca intentionam sa luam o masina pentru uz personal, pentru afaceri sau cum este in prezent tot mai intalnit, un amestec de ambele?

Ne-o permitem mult mai usor – Leasingul pune capat dilemei ce tine de economia de bani. Inainte de incheierea oricarui contract vom cunoaste exact cat de des platim si ce sume.

Flexibilitatea contractului – Cele mai multe contracte de leasing va ofera o serie de optiuni de alegere, inclusiv durata contractului, kilometrajul anual si, daca doriti sa includeti sau nu in acesta mentenanta masinii.

O varietate foarte mare de modele – In cazul masinilor noi, tot ce putem cumpara sunt modelele care se fabrica in momentul de fata. Luarea unei masini rulate in leasing ofera o diversitate foarte mare din punctul acesta de vedere.

Libertate – Cu un contract de leasing nu suntem blocati cu aceeasi masina la vesnicie. La incheierea contractului putem face unul nou si sa alegem o altfel de masina care consideram ca se potriveste mai bine nevoilor noastre.

O imagine pozitiva – Imaginea este importanta, mai ales atunci cand masina este destinata atat pentru uz profesional, cat si personal. Este posibil ca masina noastra sa nu inspire ceea ce vrem, mai ales cand vorbim de mediul de business. Avantajele financiare ale unei masini second hand in leasing auto ne permite sa transmitem o imagine ce inspira seriozitate si chiar lux.

Leasing-ul este o optiune din ce in ce mai intalnita, fiind practic o varianta care se muleaza perfect pe ritmul agitat al vietii de zi cu zi si pe diversitatea si flexibilitatea pe care incercam sa ni le insusim la nivel de personalitate. Atata timp cat comerciantul este unul de incredere si ofera garantia calitatii, cumpararea prin leasing auto este o varianta sigura si avantajoasa de a utiliza o masina buna si de nu fi limitati din punct de vedere financiar la ea pentru toata viata.

Propunerea Autogeist

Varianta leasing-ului auto are avantajele sale, lucru constatat si de compania Autogeist, care ofera de ani buni aceasta posibilitate clientilor sai. Pe langa pretul mic al masinilor second hand de top comercializate aici, Autogeist ofera si alte avantaje, cum ar fi garantia masinilor comercializate si posibilitatea de a face un test drive gratuit al modelului care ne face cu ochiul.

In cazul in care va este greu sa va hotarati cu privire la masina potrivita, clipurile de prezentare pregatite de Autogeist va vor fi de un real ajutor.

De peste 10 ani, Autogeist isi satisface in totalitate clientii cu ajutorul unor masini second hand care depasesc toate limitele atunci cand vine vorba de siguranta, performanta si estetica.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.