Accesorii pentru mirese unice – Felicity Store

Orice femeie viseaza la nunta perfecta si se imagineaza ca fiind, in momentele respective, o mireasa deosebita ce radiaza de fericire. Ziua nuntii trebuie planuita cu atentie pana la cele mai mici detalii, rochia de mireasa si bijuteriile fiind cele mai importante aspecte pentru o femeie.

Desi meniurile, decorul sau florile sunt extrem de improtante pentru nunta perfecta, accesoriile, bijuteriile, coafura, machiajul sau pantofii sunt elemente cu care nu poti da gres in ziua cea mare, deoarece toata lumea le acorda o atentie deosebita. O mireasa trebuie sa stie sa isi aleaga bijuteriile si accesoriile purtate pentru a putea fi admirata si pentru a lasa o impresie placuta invitatilor, dar, cel mai important, pentru a se simti ea insasi in ziua cea mare. Bijuteriile pentru mireasa trebuie sa denote eleganta si sa surprinda in totalitate personalitatea miresei. Unicitatea trebuie sa fie caracteristica principala a bijueteriilor pentru mirese, de aceea bijuteriile handmade sau cele personalizate reprezinta de cele mai multe ori alegerea femeilor moderne, care stiu ce vor. Bijuteriile unicat sunt cele care atrag cel mai mult atentia, mai ales daca acestea se potrivesc si cu rochia si decorul intregii nunti.

accesorii mirese

Semnul suprem de eleganta este insa simplitatea si puritatea reflectate de bijuteriile fine, acestea fiind alegerea ideala atunci cand vine vorba de accesoriile unei mirese. Bijuteriile trebuie alese in functie de stilul si croiala rochiei – trebuie tinut cont mai ales de decolteu – coafura, accesoriile de pe rochie si din par si tema nunţii. Totul trebuie accesorizat, asortat cu grija deoarece bijuteriile pot sa infrumuseteze rochia sau, din contra, sa strice look-ul.

Pentru o nunta unica, de neuitat, alege accesoriile lucrate manual care reprezinta delicatete si eleganta. Felicity Store pune la dispozitie o gama variata de accesorii pentru par, agrafe cu margele, cercei argintati, tiara, butoni de camasa personalizati si eleganti pentru mire, nas sau socru. Opteaza pentru accesorii mireasa online si alege ceea ce te reprezinta: margelute fine pentru diademe si tiare, flori delicate pentru coafuri deosebite sau cercei in modele unicat, ce inspira eleganta prin simplitate.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.