Abdominoplastia – operatia care iti reduce dimensiunea abdomenului

Abdominoplastia este operatie prin care se reduce marimea abdomenului prin eliminarea excesului de grasime de piele si intarirea tonusului muscular. Printr-o astfel de interventie chirurgicala se indeparteaza tesutul tegumentar si cel de grasime.

Cabinetul Dr Jecan – locul unde poti face abdominoplastia

Dr Jecan este recunoscut pentru experienta sa in operatiile de liposuctie abdominala si numerosii lui pacienti au fost foarte multumiti de rezultatele obtinute. Pentru o abdominoplastie contacteaza-l pe Dr Jecan.

liposuctia abdominala - ideala pentru frumusetea taRezultatele au fost atat estetice cat si psihologice si abdominale. In ceea ce priveste rezultatele estetice, acestea sunt reprezentate de obtinerea unui abdomen mai suplu, plat cu o talie ingusta si fara vergeturi. Beneficiile psihologice sunt reprezentate de o crestere a stimei de sine si a increderii in propria persoana ceea ce poate face ca viata sa fie una mai fericita pentru pacientul respectiv.

Inainte operatie de liposuctie abdominala este recomandat sa aveti o discutie in prealabil cu Dr Jecan. Recomandarile generale fac referire la renuntarea la fumat si la bauturi alcoolice inainte si dupa operatia de abdominoplastie. Totodata se recomanda sa se renunte la medicamente anticoagulante.

Ca in cazul si altor operatii, sunt anumiti factori care pot influenta abdominoplastia cum ar fi varsta, marimea si forma abdomenului, starea de sanatate, cantitatile de grasime abdominala si gradul de elasticitate a pielii.

Tot ce trebuie sa faceti este sa il contactati pe Dr Jecan pentru o consulatie preliminare operatiei de liposuctie abdominala sunandu-l la nr de telefon 0728 233 322.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.