A fost lansat oficial GstarCAD MC 1.2

După lansarea GstarCAD MC 1.1 pentru sisteme Apple anul trecut, această aplicaţie client pentru sisteme mobile a fost apreciată de utilizatori din întreaga lume pentru caracteristicile şi performanţele sale. Gstarsoft, în calitatea sa de furnizor de top de sisteme CAD 2D/3D, a lansat azi GstarCAD MC 1.2, cea mai nouă versiune de aplicaţie CAD pentru dispozitive mobile.

Faţă de versiunea precedentă, GstarCAD MC 1.2 a fost mult îmbunătăţit. Printre noile funcţii ale acestei versiune se evidenţiază posibilitatea de a deschide fişiere ataşate mesajelor email, precum şi de a trimite email-uri. După descărcarea fişierelor ataşate, utilizatorii pot vizualiza şi edita fişierele în format .ocf direct în GstarCAD MC 1.2. Spre deosebire de versiunea precedentă în care fişierele .ocf trebuiau transmise către dispozitivul iPad & iPhone şi iTouch prin iTunes şi cablu de date, această versiune permite manipularea emailului, aducând astfel mai multă flexibilitate. Mai mult, partajarea desenelor cu alţi utilizatori devine astfel mai rapidă.

Pe lângă posibilitatea de a accesa fişierele ataşate mesajelor email, pot fi accesate de asemenea fişiere .ocf prin diferite aplicaţii de stocare cum sunt paginile web, discurile de reţea şi sistemele de stocare de tip cloud. Utilizatorii pot descărca fişiere .ocf de pe sistemele proprii de stocare, de exemplu Google Drive, SkyDrive, Baidu Network Disc etc. Mai mult, utilizatorii pot seta şi o cale sincronă în calculatoarele lor. Fişierele .ocf pot fi transmise sincron către mediile lor de stocare cât timp aceste fişiere au fost copiate în respectiva cale.

Versiunea următoare este de asemenea în curs de dezvoltare şi va fi lansată în curând. Vor fi incluse câteva funcţii puternice în noua versiune, ca operarea cu noul iPad ce are rezoluţie înaltă, vizualizarea pe layere, umbrire tridimensională etc.

Preţ şi disponibilitate

Programul este disponibil gratuit în magazinul virtual Apple iTunes, la adresa http://itunes.apple.com/app/gstarcad-mc/id456933691?mt=8

Alte detalii la: http://gstarcad.arbeit.ro

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.