5 ingrediente naturale pentru curatarea geamurilor

De foarte multe ori, spalarea geamurilor si curatarea ramelor acestora devine o sarcina extrem de dificila deoarece deseori raman urme proeminente pe suprafata lor dupa curatare. Ayanter Windows&Doors a pregatit pentru voi o serie de sfaturi utile pentru a da stralucire ferestrelor si pentru a va usura munca cu ajutorul a 5 ingrediente pe care orice persoana le are in locuinta sa:

  1. Alcoolul sanitar

Pentru a inlatura amprentele de pe suprafata ferestrelor, alcoolul sanitar este perfect. Diluati alcoolul sanitar in apa si adaugati si cateva picaturi de ulei esential astfel incat parfumul lasat in urma curatarii sa fie unul placut. Curatand geamul cu aceasta solutie nu este nevoie sa clatiti apoi.

  1. Cartoful

Atunci cand petele de pe suprafata ferestrelor sunt vechi si profunde, se recomanda sa folositi o felie de cartof crud. Frecati pata cu felia de cartof si asteptati cateva minute pana cand urmele lasate se usuca. Stergeti apoi cu solutia formata din alcool sanitar si apa, iar geamurile vor fi perfect curate.

  1. Otetul

De obicei, ferestrele care se afla in preajma chiuvetelor din baie si bucatarie se murdaresc de pete de calcar. Pentru a face sa dispara aceste pete, otetul este solutia perfecta. Ayanter va sfatuieste sa diluati jumatate de litru de otet intr-un litru de apa si sa pulverizati solutia obtinuta pe geam. Stergeti-l apoi cu o carpa care nu lasa scame, iar rezultatul obtinut va fi perfect.

  1. Sarea

Geamurile au deseori un aspect mat din cauza prafului, a aburilor sau a picaturilor de grasime. Aceste urme dispar daca utilizati sare grunjoasa pentru curatarea ferestrelor. Dizolvati sare grunjoasa in otet alb si frecati ferestrele cu un burete usor abraziv pentru obtinerea unor ferestre care stralucesc.

  1. Bicarbonatul

In cazul in care geamurile au fost patate cu vopsea in urma unor renovari sau reamenajari, Ayanter va sfatuieste sa utilizati o solutie formata din 250 ml de apa fierbinte si o lingura de bicarbonat de sodiu. Inmuiati o carpa in aceasta solutie si frecati petele de vopsea de pe suprafata geamurilor.

Ayanter Windows&Doors va sta la dispozitie si va ofera o gama variata de ferestre din aluminiu Cluj, ferestre din PVC si altele, astfel incat sa puteti alege cele mai potrivite sisteme pentru locuinta voastra!

Comentarile sunt inchise