5 avantaje practice ale ferestrelor si sistemelor din PVC

Ferestrele reprezinta o investitie de lunga durata si din acest motiv este indicat sa achizitionati produse de calitate superioara, de care sa fiti multumiti cat mai mult timp. Geamurile termopan calitative se disting de restul geamurilor prin performantele tehnice exceptionale si prin estetica deosebita.

Ayanter Windows&Doors va prezinta cele mai importante avantaje ale ferestrelor din termopan:

  • Izolare termica superioara

Datorita capacitatii de izolare termica superioara, costurile facturilor pentru incalzirea locuintei scad semnificativ. Ferestrele din termopan sunt realizate din PVC, care este un bun izolator termic si care are o conductivitate termica reduca, fapt care evita formarea condensului. De asemenea, geamul termoizolant aduce un plus acestor ferestre.

  • Izolare fonica de calitate

Ferestrele din termopan ofera o izolare fonica superioara, datorita indicelui de atenuare fonica de calitate. Aceste ferestre sunt foarte potrivite pentru locuintele situate in zone urbane cu aglomeratie.

 

  • Durabilitate

Aceste ferestre la comanda Cluj au o durabilitate crescuta gratie rezistentei la factorii externi si la oscilatiile de temperatura. Durata de viata estimata pentru aceste ferestre este de 50 ani.

  • Aspectul estetic placut

Datorita tehnologiei, pe piata exista o multitudine de culori si forme, fapt care fac ferestrele din termopan sa devina un element estetic important din locuintele oamenilor. Acestea pot fi personalizate dupa gusturile fiecaruia si dupa design-ul locuintelor.

  • Intretinerea usoara

Acest tip de ferestre sunt foarte usor de intretinut, vopsirea acestora nefiind necesara periodic. Intretinerea lor nu necesita un efort major, procesul constand doar in spalarea profilului cu o solutie pe baza de sapun si a ungerii balamalelor o data la cateva luni.

Acestea sunt principalele avantaje ale ferestrelor si sistemelor din PVC pe care Ayanter Windows&Doors va sfatuieste sa le luati in calcul atunci cand studiati piata pentru cele mai potrivite geamuri. Puteti apela cu incredere la Ayanter pentru produse de calitate superioara la preturi foarte avantajoase!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.