35% discount la traininguri la implinirea a 3 ani de activitate – Traininguri Specializate Romania

Odata cu implinirea a 3 ani, Traininguri Specializate Romania ofera o reducere de 35% la toate evenimentele din aceasta lista: http://trainingurispecializate.ro/cursuri-open/ . Pana la data de 15 septembrie, cei ce se inscriu la oricare dintre evenimentele din calendarul de pe site beneficiaza de un pret special.

1231286_609671079084002_1275212682_n

Dupa cei 3 ani incarcati cu evenimente de calitate, cadoul pentru cei interesati de a participa la un curs interactiv este unul binevenit. Trainerii cu experienta in domeniu, atestati de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), au obtinut pana acum rezultate imbucuratoare in randul participantilor. Acestia au plecat multumiti si cu un bagaj de cunostinte imbogatit, drept dovada existand testimonialele de pe site.

Traininguri Specializate Romania isi doreste ca si de acum inainte, participantii sa aiba parte de evenimente de calitate, de cursuri practice si interactive cu ajutorul carora sa fie antrenata performanta.

Pentru mai multe detalii, cei interesati pot contacta echipa Traininguri Specializate Romania la adresa de email contact@trainingurispecializate.ro sau la numarul de telefon 031.425.17.22.

Comentarile sunt inchise