3 semne ca aveti nevoie de incarcare freon pentru aerul conditionat

Credeti ca ceva este este in neregula cu aerul dvs. conditionat. Sunteti destul de sigur ca freonul din sistemul aerului conditionat al casei a scazut si ca aerul conditionat nu mai functioneaza la fel ca inainte. Nu stiti ce sa faceti? Apelati la firma IncarcareFreonReparatiiAerConditionat.ro, unde gasiti profesionisti care va pot oferi ajutorul. Inainte de a cere ajutor, desigur, doriti sa fiti absolut siguri ca aveti aceasta problema si ca aveti nevoie de incarcare freon aer conditionat.

Intelegem in totalitate, asa ca suntem aici pentru a va arata care sunt cele 3 semne care indica un agent frigorific – freon scazut.

Aerul dvs. conditionat sufla aer cald

Pentru a va raci aerul, aerul conditionat are nevoie de freon. Prea putin agent frigorific conduce la aparitia aerului cald al aerului ceea ce inseamna ca ceva nu functioneza cum trebuie si trebuie sa luati masuri.

Desigur, si alte lucruri ar putea provoca aceasta problema, inclusiv:

  • Unitate exterioara murdara;
  • Setarea ventilatorului termostatului este setata la ON in loc de AUTO;
  • Probleme cu compresorul unitatii de aer conditionat.

Avand in vedere acest lucru, cautati celelalte doua semne care ar putea indica ca este nevoie de incarcare aer conditionat.

Linia de racire are gheata pe ea

Stiti cum pulverizarea unui aspirator de aer comprimat, pentru o lunga perioada de timp, face ca sa fie cutia cu adevarat rece? Aceasta se intampla deoarece presiunea scazuta din cutie scade rapid temperatura.

Pai, ceva asemanator se petrece si cu cel din aparatul de aer conditionat si acesta este motivul pentru care este scazut agentul frigorific. Agentul scazut inseamna presiune scazuta si presiune scazuta inseamna temperaturi scazute care vor ingheta in cele din urma bobina de vaporizator.

Cand bobina vaporizatorului se ingheata, agentul frigorific lichid rece curge prin linia de agent frigorific, cauzand inghetarea umezelii din aer in aer. De aceea linia frigorifica are gheata pe ea. Din nou, acest semn ar putea fi cauzat de alte probleme.

Ati auzit un zgomot sau un bubuit

Exista o mare presiune in liniile de refrigerare. Deci, daca exista o scurgeri mari de agent frigorific, veti auzi un zgomot sau un bubuit. Vorbind despre acest lucru, o scurgere este cel mai probabil motivul pentru care ar fi scazut freonul din aerul conditionat.

Agentul frigorific nu este „consumat” ca o masina care utilizeaza gaz. Deci, daca vedeti semnele de agent frigorific scazut, inseamna ca un tehnician trebuie sa gaseasca si sa repare scurgerea.

Ce e de facut acum?

Chiar daca cineva ar adauga mai mult freon, ati regreta, deoarece scurgerea va permite agentului frigorific sa scape din nou (si chestia asta este scumpa). De asemenea, aerul dvs. conditionat va functiona ineficient si va deveni in cele din urma deteriorat.

Ceea ce va recomandam este sa apelati la firma INCARCARE FREON AER CONDITIONAT Bucuresti si sa chemati un tehnician aer conditionat pentru a gasi si remedia scurgerile, apoi de abia atunci sa faceti o incarcare freon aer conditionat.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.