3 Lucruri pe care ar trebui sa le faceti cand porniti un magazin online

Sa-ti faci un magazin online este relativ usor. Partea cea mai grea este instalarea unei solutii eCommerce competitive, convingerea clientilor pentru a va cumpara efectiv produsele (conversii) si fidelizarea clientilor.

Iata in continuare 3 lucruri de care ar trebui sa tineti cont atunci cand creati un magazin online.

1. Fiti atent cand alegeti platforma ecommerce.

Acesta este unul din cei mai importanti pasi pe care ii puteti face in crearea unui magazin online. Este de preferat sa optati pentru o platforma simplu de folosit, care sa va permita sa adaugati si sa importati usor produsele in magazin, sa va genereze automat foile de transport pentru curieri, care sa poate fi integrata cu un sistem de facturare si chiar sa faca export pentru SAGA. O platforma ecommerce performanta poate oferi un sistem de preluare si solutionare retururi de la clienti, poate fi integrata cu platformele de promovare online Facebook Ads si Google Ads, poate sa va ofere posibilitatea afisarii unei pagini dedicate de reduceri si discounturi, precum si un sistem avansat de cupoane de fidelizare a clientilor. O astfel de platforma ecommerce este 123market si va garantam ca merita sa aflati toate avantajele pe care le implica.

2. Puneti accentul pe optimizarea site-ului.

Nu este suficient ca un magazin online sa aiba multe produse si preturi bune, sa fie frumos si bine pus la punct. Trebuie sa fie optimizat pentru motoarele de cautare pentru a puncta cat mai sus in cautarile potentialilor clienti. In termeni de specialitate acest lucru are de a face cu SEO, cu promovarea continutului de calitate, cu identificarea unor cuvinte cheie care descriu cat mai fidel produsele si activitatea pe care o desfasurati. Optimizarea seo este o munca permanenta – daca azi te afli in fruntea clasamentelor motoarelor de cautare, maine iti poti pierde pozitia daca renunti la optimizare sau faci un pas gresit.

3. Straduiti-va sa fiti unic.

Magazinul online al afacerii dumneavoastra trebuie sa fie unic. Cu exceptia cazului in care produceti singur ceea ce vindeti, cel mai probabil folositi feed-uri de produse, inclusiv descrieri si poze puse la dispozitie de producatori. Aceasta nu este deloc o idee buna. Trebuie sa faceti ceva prin care sa va diferentiati si sa deveniti unic pe piata pe care activati. Continutul magazinul va fi in esenta similar cu cel intalnit pe alte cateva sute de magazine online care achizitioneaza produse de la acelasi furnizor. Deci, trebuie sa rescrieti detaliile produselor si eventual sa faceti propriile fotografii pentru ceea ce vindeti.

123market este o platforma ecommerce pe care va puteti baza pentru crearea unui magazin online cu functionalitati ultra-moderne. Va oferim preturi atractive si caracteristici extinse pentru a va bucura de cele mai bune rezultate.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.